Yaban Hayvanları Unutulmadı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2018 - 12:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yaban Hayvanları Unutulmadı

Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, doğal ortamlarında yiyecek bulmakta zorlanan kuş ve diğer yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı.  Ekipler, kuşlar için açık alanlara buğday bırakırken, köpek, doğan, atmaca, kartal, kurt gibi yırtıcı hayvanlar için de ekmek, kemik ve et bıraktı.Yaban hayvanlarının kış şartlarında yiyecek bulmakta güçlük çektiğini bu anlamda yaban hayatına destek vermek adına başlatılan bu uygulamaya duyarlı vatandaşların da destek olabilecekleri belirtildi. Evlerde ve restoran , lokanta ve fırınlarda artan yemek ve ekmekle için Belediye Ak Masa 214 10 10 numaralı telefondan ulaşıldığı takdirde bu yiyeceklerin belediye ekipleri tarafından alınarak sokak hayvanlarına ulaştırılacağı açıklandı.  
Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, doğal ortamlarında yiyecek bulmakta zorlanan kuş ve diğer yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı. 

Ekipler, kuşlar için açık alanlara buğday bırakırken, köpek, doğan, atmaca, kartal, kurt gibi yırtıcı hayvanlar için de ekmek, kemik ve et bıraktı.Yaban hayvanlarının kış şartlarında yiyecek bulmakta güçlük çektiğini bu anlamda yaban hayatına destek vermek adına başlatılan bu uygulamaya duyarlı vatandaşların da destek olabilecekleri belirtildi.

Evlerde ve restoran , lokanta ve fırınlarda artan yemek ve ekmekle için Belediye Ak Masa 214 10 10 numaralı telefondan ulaşıldığı takdirde bu yiyeceklerin belediye ekipleri tarafından alınarak sokak hayvanlarına ulaştırılacağı açıklandı.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.