Yaban Hayvanları İçin Yem Bıraktılar !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2016 - 16:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yaban Hayvanları İçin Yem Bıraktılar !

Kar yağışı ve aşırı soğuk havanın etkisi ile Belediye ekipleri yaban hayvanları için yem bıraktı. Köpek, doğan, atmaca, kartal, kurt gibi hayvanların doğal ortamlarından uzaklaşmaması için doğaya belediye görevlileri kemik ve et bıraktı. Doğada hayvanların yaşamlarını sürdürebilmeleri için ekiplerin hayvanların beslenmesine yardımcı olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, sokak hayvanlarının aç kalmaması için belediye ekiplerinin itina gösterdiğini söyledi. Belediye Başkanı açıklamasında, “Hayvanların barınması ve aç kalmaması için belirli noktalara hayvan yemi bırakıyoruz. Sokak ve yaban hayvanlarının aç kalmaması için mümkün olduğunca hassas davranıyoruz. Belediye olarak hayvanları ve yaban hayatını korumayı bir görev biliyoruz. Kış şartlarında yaban hayvanları yiyecek bulmakta güçlük çekiyorlar. Bu sebeple şehrin çeşitli noktalarına yem bırakıyoruz." dedi. Öte yandan Kırşehirlilere de çağrıda bulunan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Evlerinizde artan yemekleri sokak hayvanları için belirli noktalara bırakın. Restoran, lokanta ve fırın sahiplerinin artan yemekler noktasında daha da duyarlı olmasını istiyoruz. Sizler ulaştırmak istiyorsanız bizlere ulaşın ulaşım noktasında bizler yardımcı olalım.” ifadelerini kullandı. Enderhan Öz
Kar yağışı ve aşırı soğuk havanın etkisi ile Belediye ekipleri yaban hayvanları için yem bıraktı.

Köpek, doğan, atmaca, kartal, kurt gibi hayvanların doğal ortamlarından uzaklaşmaması için doğaya belediye görevlileri kemik ve et bıraktı. Doğada hayvanların yaşamlarını sürdürebilmeleri için ekiplerin hayvanların beslenmesine yardımcı olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, sokak hayvanlarının aç kalmaması için belediye ekiplerinin itina gösterdiğini söyledi.

Belediye Başkanı açıklamasında, “Hayvanların barınması ve aç kalmaması için belirli noktalara hayvan yemi bırakıyoruz. Sokak ve yaban hayvanlarının aç kalmaması için mümkün olduğunca hassas davranıyoruz. Belediye olarak hayvanları ve yaban hayatını korumayı bir görev biliyoruz. Kış şartlarında yaban hayvanları yiyecek bulmakta güçlük çekiyorlar. Bu sebeple şehrin çeşitli noktalarına yem bırakıyoruz." dedi. Öte yandan Kırşehirlilere de çağrıda bulunan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Evlerinizde artan yemekleri sokak hayvanları için belirli noktalara bırakın. Restoran, lokanta ve fırın sahiplerinin artan yemekler noktasında daha da duyarlı olmasını istiyoruz. Sizler ulaştırmak istiyorsanız bizlere ulaşın ulaşım noktasında bizler yardımcı olalım.” ifadelerini kullandı. Enderhan Öz
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.