Ya Sabır !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2019 - 21:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ya Sabır !

Yer utandı, gök utandı insanoğlu utanmadı, uslanmadı.. Müslüman ülkesi diye geçinen bu zaman selinde ahlaksızlıktan boğuluyoruz. Din var ama iman yok! Kadını tahrik objesi gibi gören zihniyet; ‘Kadını tesettürlü görür, gizemli bulur. Mini etekli görür, farklı bulur. Çocuk görür savunmasız bulur.! ’ Her türlü bir sebep bulur. Beş yaşında bir kız çocuğuna yapılanlar; bazı kimselerin tüylerini ürpertirken, bir takım kesimin söyledikleri de kan dondurucu. Tek başına mı dışarıdaymış? Nasıl giyinmiş? Soyu, dini, ırkı neymiş? Sebeplerin bütününe baktığımızda aslında yozlaştırılmış kültür, sistemi bozulmuş bir eğitim ve adaletsiz bir zeminle karşı karşıyayız. Devlet koruyamıyor mu? Bugün geldiğimiz nokta da, ülkemizde ki bazı etnik grupların arasında ki iplerinin iyice gerildiğini görüyoruz. Aileler gece dışarıya çıkmaya korkar olmuş ve çocuklarının gelecekleri için endişeliler. SURİYELİLER gönderilmeli mi? Hükümet Suriyelilere 40 milyar dolar harcadı. Tahayyül edemiyorum ama sanırım günümüz parasıyla yaklaşık 238 Miyar TL civarı. Yani Kırşehir Belediyesinin borcunun hemen hemen 520 katı. Suriyelilere harcanan parayı ve de yapılan ayrıcalıkları görünce, Seçimden hemen önce; 50 Milyon Dolar para yok deyip de Tank Palet Fabrikasını Katar’a peşkeş çekenlere söyleyecek söz bulamıyorum. Bizim 6 milyon işsiz vatandaşımız varken 1 milyon Suriyelinin çalışıyor olması da büyük bir problem. Bankamatik memurlarını demiyorum. Orası ayrı bir konu. 900 tane Suriyeli öğretmen işe alınırken, bizim atanamayan öğretmen adaylarının son 2 yılda 42’sinin intihar etmesi. Sonuç olarak; Bu olaylar ve yaşananlar tepeden tırnağa ülkemizde ki iç barışa ihanettir. Düşman içerden olunca kapı kilit tutmazmış.

Yer utandı, gök utandı insanoğlu utanmadı, uslanmadı..
Müslüman ülkesi diye geçinen bu zaman selinde ahlaksızlıktan boğuluyoruz. Din var ama iman yok!
Kadını tahrik objesi gibi gören zihniyet;
‘Kadını tesettürlü görür, gizemli bulur.
Mini etekli görür, farklı bulur.
Çocuk görür savunmasız bulur.! ’ Her türlü bir sebep bulur.
Beş yaşında bir kız çocuğuna yapılanlar; bazı kimselerin tüylerini ürpertirken, bir takım kesimin söyledikleri de kan dondurucu.
Tek başına mı dışarıdaymış? Nasıl giyinmiş? Soyu, dini, ırkı neymiş?
Sebeplerin bütününe baktığımızda aslında yozlaştırılmış kültür, sistemi bozulmuş bir eğitim ve adaletsiz bir zeminle karşı karşıyayız.
Devlet koruyamıyor mu?
Bugün geldiğimiz nokta da, ülkemizde ki bazı etnik grupların arasında ki iplerinin iyice gerildiğini görüyoruz. Aileler gece dışarıya çıkmaya korkar olmuş ve çocuklarının gelecekleri için endişeliler.
SURİYELİLER gönderilmeli mi?
Hükümet Suriyelilere 40 milyar dolar harcadı. Tahayyül edemiyorum ama sanırım günümüz parasıyla yaklaşık 238 Miyar TL civarı. Yani Kırşehir Belediyesinin borcunun hemen hemen 520 katı.
Suriyelilere harcanan parayı ve de yapılan ayrıcalıkları görünce,
Seçimden hemen önce; 50 Milyon Dolar para yok deyip de Tank Palet Fabrikasını Katar’a peşkeş çekenlere söyleyecek söz bulamıyorum.
Bizim 6 milyon işsiz vatandaşımız varken 1 milyon Suriyelinin çalışıyor olması da büyük bir problem. Bankamatik memurlarını demiyorum. Orası ayrı bir konu.
900 tane Suriyeli öğretmen işe alınırken, bizim atanamayan öğretmen adaylarının son 2 yılda 42’sinin intihar etmesi.
Sonuç olarak;
Bu olaylar ve yaşananlar tepeden tırnağa ülkemizde ki iç barışa ihanettir.
Düşman içerden olunca kapı kilit tutmazmış.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.