Vatandaşı Yıldırdılar Polisi Harekete Geçirdiler

ASAYİŞ 22.06.2020 - 16:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Vatandaşı Yıldırdılar Polisi Harekete Geçirdiler

Kırşehir'de son günlerde artan ''dini içerikli kitap'' satıcıları vatandaşı bezdirdi.Çok sayıda şikayet üzerine il emniyet müdürlüğü ekipleri kent merkezinde denetimlerini artırdı.

Gerek caddede , gerek yolda hatta evlerimizde bile karşımıza çıkan ve halkın dini duygularını istismar ederek zorla ''dini içerikli kitap'' satmaya çalışan şahıslar vatandaşı canından bezdirdi.Cadde ortasında çok sayıda vatandaşa neredeyse zor kullanarak kitap satmaya çalışan kişilerle ilgili Kırşehir Emniyet Müdürlüğüne çok sayıda şikayet gitti.Tamamı il dışından gelen şahıslardan bazıları kitap almak istemeyen vatandaşlara hakaret dahi ediyor.   POLİS DENETİMLERİNİ ARTIRDI   Emniyete yapılan çok sayıda şikayet üzerine kent merkezinde denetimler artırıldı.Kırşehir polisi zorla dini içerikli kitap satmaya çalışan kişilere yönelik çalışmalarını sıklaştırırken Kırşehir Belediyesi zabıta ekipleri ise suç üstü yakaladıkları bu şahsılarla ilgili kabahatlar kanuna göre işlem yapıyor.     BAZILARI HAKARET BAZILARI İSE SÖZLÜ TACİZDE BULUNUYOR   Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan T.K. , ''Ofisime gelen ve kitap satmaya çalışan kişiye önce alamayacağımı söyledim diretince almak istemediğimi ve korktuğum için de çıkması gerektiğini belirttim.Ofisten ayrılırken bana hakaretler etmeye başladı.Kendisini şikayet edeceğimi söyleyince de beddua etmeye başladı.'' ifadelerine yer verdi.
Kırşehir'de son günlerde artan ''dini içerikli kitap'' satıcıları vatandaşı bezdirdi.Çok sayıda şikayet üzerine il emniyet müdürlüğü ekipleri kent merkezinde denetimlerini artırdı.

Gerek caddede , gerek yolda hatta evlerimizde bile karşımıza çıkan ve halkın dini duygularını istismar ederek zorla ''dini içerikli kitap'' satmaya çalışan şahıslar vatandaşı canından bezdirdi.Cadde ortasında çok sayıda vatandaşa neredeyse zor kullanarak kitap satmaya çalışan kişilerle ilgili Kırşehir Emniyet Müdürlüğüne çok sayıda şikayet gitti.Tamamı il dışından gelen şahıslardan bazıları kitap almak istemeyen vatandaşlara hakaret dahi ediyor.

 

POLİS DENETİMLERİNİ ARTIRDI

 

Emniyete yapılan çok sayıda şikayet üzerine kent merkezinde denetimler artırıldı.Kırşehir polisi zorla dini içerikli kitap satmaya çalışan kişilere yönelik çalışmalarını sıklaştırırken Kırşehir Belediyesi zabıta ekipleri ise suç üstü yakaladıkları bu şahsılarla ilgili kabahatlar kanuna göre işlem yapıyor.

 

 

BAZILARI HAKARET BAZILARI İSE SÖZLÜ TACİZDE BULUNUYOR

 

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan T.K. , ''Ofisime gelen ve kitap satmaya çalışan kişiye önce alamayacağımı söyledim diretince almak istemediğimi ve korktuğum için de çıkması gerektiğini belirttim.Ofisten ayrılırken bana hakaretler etmeye başladı.Kendisini şikayet edeceğimi söyleyince de beddua etmeye başladı.'' ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.