Vatandaşı Tedirgin Eden Gaz Kokusu

DİĞER 03.02.2022 - 23:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Vatandaşı Tedirgin Eden Gaz Kokusu

Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi ve Güneykent'te yayılan yoğun gaz kokusu çevredeki vatandaşları tedirgin ediyor.

Kırşehir OSB ve Güneykent'te yayılan yoğun gaz kokusu bölgedeki vatandaşları tedirgin ediyor.Kayseri-Ankara Karayolu ve Ortaköy Karayolu bağlantı yolu boyunca yayılan yoğun gaz kokusu sebebiyle Kırgaz'a şikayette bulunan bir vatandaş , '' Güneykent TOKİ'de aşırı derecede doğalgaz kokuyor.4 gün önce yine bu şekilde gaz kokuyordu.Kırgaz'ı aradık ama ilgilenmediler.Buna artık bir çözüm bulsunlar.       ''ÇOK YOĞUN BİR GAZ KOKUSU VAR'' Güneykent yönünde araç kullanan başka bir vatandaş ise , ''Burada çok yoğun bir gaz kokusu var.Ama burada bulunan akaryakıt istasyonundan mı geliyor.Yoksa yer altındaki doğalgaz hattından mı ya da organize sanayiden mi geliyor bilinmiyor fakat ciddi bir koku var.Bence yetkililerin buna bir an önce el atmaları gerekiyor'' ifadelerini kullandı.
Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi ve Güneykent'te yayılan yoğun gaz kokusu çevredeki vatandaşları tedirgin ediyor.

Kırşehir OSB ve Güneykent'te yayılan yoğun gaz kokusu bölgedeki vatandaşları tedirgin ediyor.Kayseri-Ankara Karayolu ve Ortaköy Karayolu bağlantı yolu boyunca yayılan yoğun gaz kokusu sebebiyle Kırgaz'a şikayette bulunan bir vatandaş , '' Güneykent TOKİ'de aşırı derecede doğalgaz kokuyor.4 gün önce yine bu şekilde gaz kokuyordu.Kırgaz'ı aradık ama ilgilenmediler.Buna artık bir çözüm bulsunlar.

 

 

 

''ÇOK YOĞUN BİR GAZ KOKUSU VAR''

Güneykent yönünde araç kullanan başka bir vatandaş ise , ''Burada çok yoğun bir gaz kokusu var.Ama burada bulunan akaryakıt istasyonundan mı geliyor.Yoksa yer altındaki doğalgaz hattından mı ya da organize sanayiden mi geliyor bilinmiyor fakat ciddi bir koku var.Bence yetkililerin buna bir an önce el atmaları gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.