Vatandaşa Sahte Maliye Fişi Kesiliyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2016 - 10:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Vatandaşa Sahte Maliye Fişi Kesiliyor

Kırşehir'de bazı giyim mağazaları sahte ürün fişi keserek hem vatandaşı kandırıyor hem de devletten vergi kaçırıyor. Kırşehir'de bazı giyim mağazaları, alınan ürün karşılığında sahte maliye fişi kesiyor.Değişim fişi adı altında kesilen bu fişlerin hiç bir mali değeri olmadığı gibi vatandaşa gerçek maliye fişi de verilmiyor.Vatandaşlar ise maliye fişi aldığını zannederek herhangi bir itirazda bulunmuyor.Gerçek maliye fişi istediğiniz de ise aldığınız cevap dehşet verici, ''Bizim fişimiz bu''. Kesilen sahte fişler ile devlete hem KDV hem de kurumlar vergisi ödenmezken, devlet milyonlarca zarara uğratılıyor.
Kırşehir'de bazı giyim mağazaları sahte ürün fişi keserek hem vatandaşı kandırıyor hem de devletten vergi kaçırıyor.

Kırşehir'de bazı giyim mağazaları, alınan ürün karşılığında sahte maliye fişi kesiyor.Değişim fişi adı altında kesilen bu fişlerin hiç bir mali değeri olmadığı gibi vatandaşa gerçek maliye fişi de verilmiyor.Vatandaşlar ise maliye fişi aldığını zannederek herhangi bir itirazda bulunmuyor.Gerçek maliye fişi istediğiniz de ise aldığınız cevap dehşet verici, ''Bizim fişimiz bu''. Kesilen sahte fişler ile devlete hem KDV hem de kurumlar vergisi ödenmezken, devlet milyonlarca zarara uğratılıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.