Van'da Meydana Gelen Patlamada 2 Polis Şehit Düştü !

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.05.2016 - 09:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Van'da Meydana Gelen Patlamada 2 Polis Şehit Düştü !

Van'ın İpekyol İlçesinde meydana gelen patlamada 2  Polis Memuru Şehit Oldu.Şehit düşen polis memurlarının Ferhat Aslan ve Ahmet Can olduğu öğrenildi.   Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde makina mühendisi olarak görev yapan Reşat Arslan'ın da kardeşi olan Ferhat Aslan'ın İpekyol İlçesi'ndeki  baba ocağında yas hakim. İlçenin Karşıyaka mahallesindeki patlamada şehit düşen polis memuru Ferhat Aslan’ın baba ocağının bulunduğu Abdurrahman Gazi mahallesi Sevban Sokağına dev Türk bayrağı asıldı. Evin önüne de Türk bayrakları asılırken, evli ve 4 çocuk babası polisin yakınları aileyi yalnız bırakmadı. Gözyaşlarına hakim olamayan şehit Aslan’ın Muhammed ismindeki oğlu ise yakınları tarafından teselli edildi. Şehidimize biz de Allah'tan rahmet kederli ailesine ve Kırşehir'de görev yapan ağabeyi Ferhat Aslan'a başsağlığı dileriz.
Van'ın İpekyol İlçesinde meydana gelen patlamada 2  Polis Memuru Şehit Oldu.Şehit düşen polis memurlarının Ferhat Aslan ve Ahmet Can olduğu öğrenildi.

  Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde makina mühendisi olarak görev yapan Reşat Arslan'ın da kardeşi olan Ferhat Aslan'ın İpekyol İlçesi'ndeki  baba ocağında yas hakim. İlçenin Karşıyaka mahallesindeki patlamada şehit düşen polis memuru Ferhat Aslan’ın baba ocağının bulunduğu Abdurrahman Gazi mahallesi Sevban Sokağına dev Türk bayrağı asıldı.

Evin önüne de Türk bayrakları asılırken, evli ve 4 çocuk babası polisin yakınları aileyi yalnız bırakmadı. Gözyaşlarına hakim olamayan şehit Aslan’ın Muhammed ismindeki oğlu ise yakınları tarafından teselli edildi.

Şehidimize biz de Allah'tan rahmet kederli ailesine ve Kırşehir'de görev yapan ağabeyi Ferhat Aslan'a başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.