Vali Yardımcısı Zikri Şahin'den Labordent'e Ziyaret

SAĞLIK 07.01.2022 - 01:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Vali Yardımcısı Zikri Şahin'den Labordent'e Ziyaret

Kırşehir Vali Yardımcısı Zikri Şahin, Labordent Diş Polikliniği'ni ziyaret etti.

Diş tedavisi ve estetiği alanındaki başarısı ile adından sıkça söz ettiren Labordent Diş Polikliniği geçtiğimiz aylarda çok syıda sendika ile anlaşarak üyelere özel indirim imkanı sağlamıştı.Labordent Diş Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Necip Seyfeli, Kırşehir şubesinde önemli bir konuğu ağırladı.Vali Yardımcısı Zikri Şahin Labordent Diş Polikliniği'ne ziyaret gerçekleştirerek Necip Seyfeli ile fikir alışverişinde bulundu.   Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Seyfeli , ''İlimizin kıymetli yöneticisi Vali Yardımcımız Sn. Zikri Şahin beyefendi iş yerimize gelerek bir dizi ziyarette  bulunmuştur. Diş Sağlığı sektöründe hizmetlerimiz, yatırımlarımız ve gelecek projelerimiz hakkında kendilerine detaylı bilgileri de aktarmış bulunmaktayız. Kendisine nazik ziyareti için teşekkür eder, sağlıklı bir gülümseme dileriz'' ifadelerine yer verdi.  
Kırşehir Vali Yardımcısı Zikri Şahin, Labordent Diş Polikliniği'ni ziyaret etti.

Diş tedavisi ve estetiği alanındaki başarısı ile adından sıkça söz ettiren Labordent Diş Polikliniği geçtiğimiz aylarda çok syıda sendika ile anlaşarak üyelere özel indirim imkanı sağlamıştı.Labordent Diş Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Necip Seyfeli, Kırşehir şubesinde önemli bir konuğu ağırladı.Vali Yardımcısı Zikri Şahin Labordent Diş Polikliniği'ne ziyaret gerçekleştirerek Necip Seyfeli ile fikir alışverişinde bulundu.

 


Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Seyfeli , ''İlimizin kıymetli yöneticisi Vali Yardımcımız Sn. Zikri Şahin beyefendi iş yerimize gelerek bir dizi ziyarette  bulunmuştur. Diş Sağlığı sektöründe hizmetlerimiz, yatırımlarımız ve gelecek projelerimiz hakkında kendilerine detaylı bilgileri de aktarmış bulunmaktayız. Kendisine nazik ziyareti için teşekkür eder, sağlıklı bir gülümseme dileriz'' ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.