Vali Şentürk, Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarından Bayram Mesajı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2016 - 13:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Vali Şentürk, Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarından Bayram Mesajı

Kırşehir Protokolü Ramazan Bayramı dolayısı ile mesaj yayınladı. Birliktelik duygusunun verildiği mesajlarda Vali Necati Şentürk, “Bizlere sabretmeyi ve insani erdemleri daha güçlü şekilde yaşamamızı öğreten yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü ve paylaşmanın en üst seviyeye ulaştığı Ramazan ayı, bizi yaratan Allah’a ve ihtiyaç sahibi insanlara karşı sorumluluklarımızı daha hassasiyetle yerine getirdiğimiz bir zaman dilimi olarak idrak etmenin mutluluğunu yaşadık. Millet olarak, Ramazan ayında yakaladığımız bu manevi havayı, bütün bir yıla yayacağımıza inanıyorum.”dedi. AK Parti Milletvekili Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya ise birliktelik duygusu yaptıkları ramazan mesajlarında, “en kalbi duygularımızla, bayramınızı kutluyoruz. Bayramın; Ülkemize, Milletimize, İslam dünyasına, insanlığa ve tüm gönüllere huzur, saadet, selamet getirmesini temenni ediyoruz.Allah yar ve yardımcımız olsun.”dediler. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise yayınladığı bayram mesajında “Başı rahmet, ortası marifet, sonu ise cehennem ateşinden kurtuluş olan ramazan ayını hep birlikte huzur içinde tamamladık. Rabbim inşallah tekrar ağız tadıyla sağlıklı, huzurlu bir şekilde herkesi sevdikleriyle yeni bir ramazana ulaştırır. İnşallah rabbim bizlere nice ramazanları görmeyi nasip eder.'' Ramazan Bayramı dolayısı ile Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin'de yayınladığı bayram mesajı ile tüm Kırşehirlilerin ve şehit ailelerinin Ramazan Bayramını kutlarken, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, TSO Başkanı Selehattin Ekicioğlu, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk’te yayınladıkları mesajlarla bayram kutlaması yaptı.
Kırşehir Protokolü Ramazan Bayramı dolayısı ile mesaj yayınladı.

Birliktelik duygusunun verildiği mesajlarda Vali Necati Şentürk, “Bizlere sabretmeyi ve insani erdemleri daha güçlü şekilde yaşamamızı öğreten yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü ve paylaşmanın en üst seviyeye ulaştığı Ramazan ayı, bizi yaratan Allah’a ve ihtiyaç sahibi insanlara karşı sorumluluklarımızı daha hassasiyetle yerine getirdiğimiz bir zaman dilimi olarak idrak etmenin mutluluğunu yaşadık. Millet olarak, Ramazan ayında yakaladığımız bu manevi havayı, bütün bir yıla yayacağımıza inanıyorum.”dedi. AK Parti Milletvekili Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya ise birliktelik duygusu yaptıkları ramazan mesajlarında, “en kalbi duygularımızla, bayramınızı kutluyoruz. Bayramın; Ülkemize, Milletimize, İslam dünyasına, insanlığa ve tüm gönüllere huzur, saadet, selamet getirmesini temenni ediyoruz.Allah yar ve yardımcımız olsun.”dediler. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise yayınladığı bayram mesajında “Başı rahmet, ortası marifet, sonu ise cehennem ateşinden kurtuluş olan ramazan ayını hep birlikte huzur içinde tamamladık. Rabbim inşallah tekrar ağız tadıyla sağlıklı, huzurlu bir şekilde herkesi sevdikleriyle yeni bir ramazana ulaştırır. İnşallah rabbim bizlere nice ramazanları görmeyi nasip eder.'' Ramazan Bayramı dolayısı ile Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin'de yayınladığı bayram mesajı ile tüm Kırşehirlilerin ve şehit ailelerinin Ramazan Bayramını kutlarken, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, TSO Başkanı Selehattin Ekicioğlu, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk’te yayınladıkları mesajlarla bayram kutlaması yaptı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.