VALİ ŞENTÜRK’DEN KIRŞEHİRSPOR’A DESTEK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2016 - 18:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

VALİ ŞENTÜRK’DEN KIRŞEHİRSPOR’A DESTEK

Amatör Kümede mücadele eden Kırşehirspor’un alt yapı oluşturması için Vali Necati Şentürk’ten destek geldi. Kırşehirspor Başkanı Yalçın Aydın’ın da katıldığı programda konuşan Vali Necati Şentürk, "Geçmişte yaptığımız gibi bundan sonra da Kırşehirspor'a destek vermeye devam edeceğiz" dedi. Takımın başarılı olması için altyapının gerekli olduğunu anlatan Vali Şentürk, “Takımımızın başarılı olması için alt yapı çok önemlidir. Altyapıyı iyi oluşturarak kulübümüze genç sporcular kazandırmayı hedefliyoruz. Kırşehirspor'a bir adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası, bir adet basketbol sahası ve bir adet de voleybol sahası yaptırılacağının sözünü vermiştim. Bununla ilgili görüşmelerimiz olumlu sonuçlar verdi. Spor Toto Teşkilat Başkanlığımızdan, 300 bin lira ödenek aldık ve protokol imzaladık.”diye konuştu. Gerekli finansmanın temin edildiğini anlatan Vali Şentürk, “Bu protokol ile birlikte gerekli olan finansman temin edildi. Böylelikle, çok yakın bir zamanda, Belediyemizin de uygun gördüğü ve spor kulübümüzün yöneticilerinin de kabul ettiği bir alanda bu tesislerin temelini atacağız.”ifadelerini kullandı. Kulüp Başkanı Yalçın Aydın’da Vali Şentürk’e teşekkür ederken imkansızlıklarla ligi iyi sırada bitirdiklerini belirtti.
Amatör Kümede mücadele eden Kırşehirspor’un alt yapı oluşturması için Vali Necati Şentürk’ten destek geldi.

Kırşehirspor Başkanı Yalçın Aydın’ın da katıldığı programda konuşan Vali Necati Şentürk, "Geçmişte yaptığımız gibi bundan sonra da Kırşehirspor'a destek vermeye devam edeceğiz" dedi. Takımın başarılı olması için altyapının gerekli olduğunu anlatan Vali Şentürk, “Takımımızın başarılı olması için alt yapı çok önemlidir. Altyapıyı iyi oluşturarak kulübümüze genç sporcular kazandırmayı hedefliyoruz. Kırşehirspor'a bir adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası, bir adet basketbol sahası ve bir adet de voleybol sahası yaptırılacağının sözünü vermiştim. Bununla ilgili görüşmelerimiz olumlu sonuçlar verdi. Spor Toto Teşkilat Başkanlığımızdan, 300 bin lira ödenek aldık ve protokol imzaladık.”diye konuştu. Gerekli finansmanın temin edildiğini anlatan Vali Şentürk, “Bu protokol ile birlikte gerekli olan finansman temin edildi. Böylelikle, çok yakın bir zamanda, Belediyemizin de uygun gördüğü ve spor kulübümüzün yöneticilerinin de kabul ettiği bir alanda bu tesislerin temelini atacağız.”ifadelerini kullandı. Kulüp Başkanı Yalçın Aydın’da Vali Şentürk’e teşekkür ederken imkansızlıklarla ligi iyi sırada bitirdiklerini belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.