Vali İbrahim Akın Kırşehir'e Veda Ediyor

GÜNDEM 13.05.2022 - 13:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Vali İbrahim Akın Kırşehir'e Veda Ediyor

Resmi Gazetede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan kararname ile İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığına atanan Vali İbrahim Akın veda ziyaretlerinde bulunuyor.

Vali İbrahim Akın veda ziyaretleri kapsamında ilk olarak Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu ziyaret etti. Vali Akın daha sonra Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yardagül ve Baro Başkanı Av. Onur Çanta’ya veda ziyaretinde bulundu.     Programını Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Sadık Gülecen’i ziyaret ederek sürdüren Valimiz Sayın İbrahim Akın kurum çalışanları ile de vedalaştı.     Kurum müdürleri ile de vedalaşan Valimiz Sayın İbrahim Akın ziyaretlerinde, 4 yıllık görev süresi içerisinde Kırşehir'in bütün dinamikleri ile istişare içinde olmaya özen gösterdiklerini, Kırşehir’in sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda kalkınması için çalışmalar yürüttüklerini belirterek yapılan çalışmalara katkı sağlayan herkese teşekkür etti.
Resmi Gazetede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan kararname ile İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığına atanan Vali İbrahim Akın veda ziyaretlerinde bulunuyor.

Vali İbrahim Akın veda ziyaretleri kapsamında ilk olarak Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu ziyaret etti. Vali Akın daha sonra Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yardagül ve Baro Başkanı Av. Onur Çanta’ya veda ziyaretinde bulundu.

 

 

Programını Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Sadık Gülecen’i ziyaret ederek sürdüren Valimiz Sayın İbrahim Akın kurum çalışanları ile de vedalaştı.

 

 

Kurum müdürleri ile de vedalaşan Valimiz Sayın İbrahim Akın ziyaretlerinde, 4 yıllık görev süresi içerisinde Kırşehir'in bütün dinamikleri ile istişare içinde olmaya özen gösterdiklerini, Kırşehir’in sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda kalkınması için çalışmalar yürüttüklerini belirterek yapılan çalışmalara katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.