Vali İbrahim Akın'ın Kırşehir'de Artan Vakalar İle İlgili Yorumu , ''Maalesef''

SAĞLIK 10.09.2020 - 20:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Vali İbrahim Akın'ın Kırşehir'de Artan Vakalar İle İlgili Yorumu , ''Maalesef''

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, kentte koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimlerde bulundu. Akın, "İlimizde vaka sayılarında artış görüyoruz" dedi.

İş yerleri, caddeler ve insanlarımızın yoğun olarak bulunduğu alanlarda ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de gerçekleştirilen denetimlere Valimiz Sayın İbrahim Akın’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Araz, İl Sağlık Müdürü Ali Bulut, Kırşehir TSO Başkanı Mustafa Yılmaz ve genel kolluk birimleri katıldı.     İş yerlerini gezerek vatandaşlarımıza Koronavirüs tedbirlerine uyulması konusunda hatırlatmalarda bulunan Vali İbrahim Akın Akın, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Bilindiği gibi ülkemizde Mart ayından bu yana Koronavirüsle mücadele konusunda önemli kararlar alarak uygulamaya koyuyoruz. Son zamanlarda ilimiz yöneticileri, ilgili kurum amirleri ve tüm kolluk birimleri ile denetimler gerçekleştirmek üzere sahadayız. Bu yaptığımız denetimlerde salgın hastalığın bitmediğini, toplum sağlığını korumak için tedbirlere mutlaka riayet edilmesi gerektiğini vatandaşlarımıza anlatıyoruz.” dedi.   ''MAALESEF ARTIŞI AŞAĞI ÇEKEBİLMİŞ DEĞİLİZ''   Denetim sonrası açıklamalarda bulunan Vali Akın, "İlimizde vaka sayılarında artış görüyoruz. Maalesef bu artışı henüz aşağı çekebilmiş değiliz. Düşüş eğilimi göstermiyor, aksine artış eğilimi devam ediyor. Bizler vatandaşın kamu sağlığının korunması adına elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın son derece duyarlılık göstermesi önemli" dedi.
Kırşehir Valisi İbrahim Akın, kentte koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimlerde bulundu. Akın, "İlimizde vaka sayılarında artış görüyoruz" dedi.

İş yerleri, caddeler ve insanlarımızın yoğun olarak bulunduğu alanlarda ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de gerçekleştirilen denetimlere Valimiz Sayın İbrahim Akın’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Araz, İl Sağlık Müdürü Ali Bulut, Kırşehir TSO Başkanı Mustafa Yılmaz ve genel kolluk birimleri katıldı.

 

 

İş yerlerini gezerek vatandaşlarımıza Koronavirüs tedbirlerine uyulması konusunda hatırlatmalarda bulunan Vali İbrahim Akın Akın, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Bilindiği gibi ülkemizde Mart ayından bu yana Koronavirüsle mücadele konusunda önemli kararlar alarak uygulamaya koyuyoruz. Son zamanlarda ilimiz yöneticileri, ilgili kurum amirleri ve tüm kolluk birimleri ile denetimler gerçekleştirmek üzere sahadayız. Bu yaptığımız denetimlerde salgın hastalığın bitmediğini, toplum sağlığını korumak için tedbirlere mutlaka riayet edilmesi gerektiğini vatandaşlarımıza anlatıyoruz.” dedi.

 

''MAALESEF ARTIŞI AŞAĞI ÇEKEBİLMİŞ DEĞİLİZ''

 

Denetim sonrası açıklamalarda bulunan Vali Akın, "İlimizde vaka sayılarında artış görüyoruz. Maalesef bu artışı henüz aşağı çekebilmiş değiliz. Düşüş eğilimi göstermiyor, aksine artış eğilimi devam ediyor. Bizler vatandaşın kamu sağlığının korunması adına elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın son derece duyarlılık göstermesi önemli" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.