Vali İbrahim Akın'dan Güvenlik ve Sağlık Güçlerine Bayram Ziyareti

GÜNDEM 14.05.2021 - 14:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Vali İbrahim Akın'dan Güvenlik ve Sağlık Güçlerine Bayram Ziyareti

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, 24 saat esasına göre çalışan kurumları ziyaret ederek personellerin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Akın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ferhat Kuran ve İl Emniyet Müdürü Murat Türesin ile Ahi Polis Merkezi Amirliği, Çuğun Jandarma Karakol Komutanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi, İl Ambulans Servisi Başhekimliği, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi, Vefa Sosyal Destek Grupları ile emniyet ve jandarma uygulama noktalarını ziyaret etti.     Ramazan Bayramı dolayısıyla yapılan ziyaretlerde konuşan Akın, halkın huzuru, sağlığı ve güvenliği için bayramda özveriyle çalışan personele teşekkür etti.     VATANDAŞLARIN TEDBİRLERE RİAYET ETMESİNİ BEKLİYORUZ   Ramazan Bayramı'na erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını anımsatan Akın, "Koronavirüs salgınının olumsuz etkileri tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de devam etmektedir.     Devletimiz salgının yayılmasını önlemek ve toplum sağlığını korumak amacıyla gereken tedbirleri almaktadır. Vatandaşlarımızın bayram süresince alınan salgınla ilgili tedbirlere riayet etmesini bekliyoruz.     Bu duygularla tüm İslam aleminin, milletimizin, Kırşehirli hemşerilerimizin ve görevi başındaki personelimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum." ifadelerini kullandı.
Kırşehir Valisi İbrahim Akın, 24 saat esasına göre çalışan kurumları ziyaret ederek personellerin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Akın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ferhat Kuran ve İl Emniyet Müdürü Murat Türesin ile Ahi Polis Merkezi Amirliği, Çuğun Jandarma Karakol Komutanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi, İl Ambulans Servisi Başhekimliği, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi, Vefa Sosyal Destek Grupları ile emniyet ve jandarma uygulama noktalarını ziyaret etti.

 

 

Ramazan Bayramı dolayısıyla yapılan ziyaretlerde konuşan Akın, halkın huzuru, sağlığı ve güvenliği için bayramda özveriyle çalışan personele teşekkür etti.

 

 

VATANDAŞLARIN TEDBİRLERE RİAYET ETMESİNİ BEKLİYORUZ

 

Ramazan Bayramı'na erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını anımsatan Akın, "Koronavirüs salgınının olumsuz etkileri tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de devam etmektedir.

 

 

Devletimiz salgının yayılmasını önlemek ve toplum sağlığını korumak amacıyla gereken tedbirleri almaktadır. Vatandaşlarımızın bayram süresince alınan salgınla ilgili tedbirlere riayet etmesini bekliyoruz.

 

 

Bu duygularla tüm İslam aleminin, milletimizin, Kırşehirli hemşerilerimizin ve görevi başındaki personelimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.