Vali Buhara Ankaralı İş Adamlarını Ağırladı

GÜNDEM 27.06.2022 - 16:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Vali Buhara Ankaralı İş Adamlarını Ağırladı

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran başkanlığındaki heyet Vali H. Mete Buhara'yı makamında ziyaret etti.

Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, Ankara Ticaret Odası heyetini makamında ağırlandı.ATO Başkanı Gürsel Baran'ın başkanlığındaki heyette Ankaralı iş adamları da bulundu.Kırşehir TSO Başkanı Mustafa Yılmaz ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Eraslan'ın da yer aldığı görüşmede, sanayi ve yatırım konularında işbirliği imkanları değerlendirildi.Vali Buhara'nın da katılımı ile Termal Turizm alanı ve tarihi eserleri ziyaret edildi. ATO heyetine, Kırşehir'in yatırım avantajları ve sahip olduğu kültürel değerleri hakkında bilgilendirme yapıldı.     ''KIRŞEHİR'E YATIRIM YAPMAK İSTEYENLERE HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SAĞLAYACAĞIZ'' Kırşehir Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise ''Kırşehir’e yatırım hususunda iş insanları Mehmet Bulut ve Ulvi Koyuncu’yu kabul etti. Görüşmede Sayın Valimiz, Kırşehir’e yatırım yapmayı düşünen müteşebbislere her türlü kolaylığın sağlanacağını ifade etti'' şeklinde paylaşımda bulunuldu ancak gerçekleştirilmesi düşünülen yatırım ile ilgili detay verilmedi.
Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran başkanlığındaki heyet Vali H. Mete Buhara'yı makamında ziyaret etti.

Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, Ankara Ticaret Odası heyetini makamında ağırlandı.ATO Başkanı Gürsel Baran'ın başkanlığındaki heyette Ankaralı iş adamları da bulundu.Kırşehir TSO Başkanı Mustafa Yılmaz ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Eraslan'ın da yer aldığı görüşmede, sanayi ve yatırım konularında işbirliği imkanları değerlendirildi.Vali Buhara'nın da katılımı ile Termal Turizm alanı ve tarihi eserleri ziyaret edildi. ATO heyetine, Kırşehir'in yatırım avantajları ve sahip olduğu kültürel değerleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

 

 

''KIRŞEHİR'E YATIRIM YAPMAK İSTEYENLERE HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SAĞLAYACAĞIZ''


Kırşehir Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise ''Kırşehir’e yatırım hususunda iş insanları Mehmet Bulut ve Ulvi Koyuncu’yu kabul etti. Görüşmede Sayın Valimiz, Kırşehir’e yatırım yapmayı düşünen müteşebbislere her türlü kolaylığın sağlanacağını ifade etti'' şeklinde paylaşımda bulunuldu ancak gerçekleştirilmesi düşünülen yatırım ile ilgili detay verilmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.