Vali Buhara'nın Yeni Yıl Mesaisi

GÜNDEM 01.01.2023 - 10:09, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Vali Buhara'nın Yeni Yıl Mesaisi

Vali H. Mete Buhara, 24 saat esasına göre çalışan kurumları ziyaret ederek görevi başındaki personelin yeni yılını kutladı.

Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, yeni yıl nedeniyle jandarma ile emniyet uygulama noktalarını, Ahi Polis Merkezi Amirliği ve Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisini ziyaret ederek çalışanların yeni yılını kutladı.     Görevi başındaki personel ile sohbet ederek kolaylıklar dileyen Vali Buhara, Kırşehir'de 2022 yılının huzur ve güven içinde geçmesini sağlayan tüm personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.     Toplumun huzuru, sağlığı ve güvenliği için yeni yıla çalışarak giren personele moral vermek amacıyla ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Vali Buhara şunları ifade etti ;     “Bugün huzur ve güvenliğimizin teminatı jandarma ve polis teşkilatı mensuplarımızın, sağlık personelimizin, hastalarımızın, uygulama noktasında durdurulan araçlardaki vatandaşlarımızın, esnaflarımızın, işçi kardeşlerimizin ve caddelerde karşılaştığımız gençlerimizin yeni yılını kutladık.     Cumhuriyetimizin 100. yılında; dostluk, kardeşlik ve dayanışmamızın artarak sürmesini, yeni yılın tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Yeni yılda, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimizin her alanda kalkınmasını esas alan bir anlayışla, Ahi Kentimize yakışır bir şekilde, insanımızın refahı ve huzuru için hizmet etmeye devam edeceğiz.     Bolluk ve berekete vesile olması temennisiyle tüm sevdiklerimizin ve Aziz Milletimizin yeni yılı kutlu olsun.”      Sayın Vali Buhara'ya ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Murat Türesin ile İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Sadık Gülecen de eşlik etti.
Vali H. Mete Buhara, 24 saat esasına göre çalışan kurumları ziyaret ederek görevi başındaki personelin yeni yılını kutladı.

Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, yeni yıl nedeniyle jandarma ile emniyet uygulama noktalarını, Ahi Polis Merkezi Amirliği ve Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisini ziyaret ederek çalışanların yeni yılını kutladı.

 

 

Görevi başındaki personel ile sohbet ederek kolaylıklar dileyen Vali Buhara, Kırşehir'de 2022 yılının huzur ve güven içinde geçmesini sağlayan tüm personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

 

Toplumun huzuru, sağlığı ve güvenliği için yeni yıla çalışarak giren personele moral vermek amacıyla ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Vali Buhara şunları ifade etti ;

 

 

“Bugün huzur ve güvenliğimizin teminatı jandarma ve polis teşkilatı mensuplarımızın, sağlık personelimizin, hastalarımızın, uygulama noktasında durdurulan araçlardaki vatandaşlarımızın, esnaflarımızın, işçi kardeşlerimizin ve caddelerde karşılaştığımız gençlerimizin yeni yılını kutladık.

 

 

Cumhuriyetimizin 100. yılında; dostluk, kardeşlik ve dayanışmamızın artarak sürmesini, yeni yılın tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Yeni yılda, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimizin her alanda kalkınmasını esas alan bir anlayışla, Ahi Kentimize yakışır bir şekilde, insanımızın refahı ve huzuru için hizmet etmeye devam edeceğiz.

 

 

Bolluk ve berekete vesile olması temennisiyle tüm sevdiklerimizin ve Aziz Milletimizin yeni yılı kutlu olsun.” 

 

 

Sayın Vali Buhara'ya ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Murat Türesin ile İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Sadık Gülecen de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.