Vali Buhara Kırşehir'deki Yatırım Miktarı ve Tutarını Açıkladı

GÜNDEM 10.10.2022 - 22:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Vali Buhara Kırşehir'deki Yatırım Miktarı ve Tutarını Açıkladı

Kırşehir İl Koordinasyon 2022 yılı 4. toplantısı Vali H. Mete Buhara Başkanlığında gerçekleştirildi.

Neşet Ertaş Kültür Merkezinde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Vali H. Mete Buhara, İl Yatırım Takip Sistemi izleme raporlarına göre, 2022 yılında Kırşehir'de yatırımcı kuruluşlarca 143 projenin uygulanmak üzere programlarda yer aldığını söyledi. Bu projelerin toplam parasal değerinin 4 milyar 622 milyon 624 bin TL olduğunu belirten Vali Buharan, “Bu projelerin 28 tanesi tarımsal, 22 tanesi eğitim, 23 tanesi ulaştırma, 11 tanesi sağlık, 1 tanesi enerji, 1 tanesi konut, 57 tanesi de diğer kamu hizmetleri sektöründe yer almaktadır. Programlarda yer alan projelerin zamanında tamamlanmasını önemsiyor ve yakından takip ediyoruz. Bugünkü toplantımızda yatırımcı kurum ve kuruluşlarımızın ilimiz ölçeğinde yürüttükleri projeler kapsamında çalışmaları hakkında bilgi alarak kurumlar arası koordinasyon ve iş birliği yapılacak konuları ele alacağız. İlimiz için en iyisini yapma gayretindeyiz. Toplantının ilimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu. Toplantı, yatırımcı kuruluş yöneticilerinin faaliyetleri hakkında bilgiler vermesi ve koordinasyon gerektiren hususların görüşülmesi ile sona erdi.
Kırşehir İl Koordinasyon 2022 yılı 4. toplantısı Vali H. Mete Buhara Başkanlığında gerçekleştirildi.

Neşet Ertaş Kültür Merkezinde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Vali H. Mete Buhara, İl Yatırım Takip Sistemi izleme raporlarına göre, 2022 yılında Kırşehir'de yatırımcı kuruluşlarca 143 projenin uygulanmak üzere programlarda yer aldığını söyledi.

Bu projelerin toplam parasal değerinin 4 milyar 622 milyon 624 bin TL olduğunu belirten Vali Buharan, “Bu projelerin 28 tanesi tarımsal, 22 tanesi eğitim, 23 tanesi ulaştırma, 11 tanesi sağlık, 1 tanesi enerji, 1 tanesi konut, 57 tanesi de diğer kamu hizmetleri sektöründe yer almaktadır. Programlarda yer alan projelerin zamanında tamamlanmasını önemsiyor ve yakından takip ediyoruz. Bugünkü toplantımızda yatırımcı kurum ve kuruluşlarımızın ilimiz ölçeğinde yürüttükleri projeler kapsamında çalışmaları hakkında bilgi alarak kurumlar arası koordinasyon ve iş birliği yapılacak konuları ele alacağız. İlimiz için en iyisini yapma gayretindeyiz. Toplantının ilimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Toplantı, yatırımcı kuruluş yöneticilerinin faaliyetleri hakkında bilgiler vermesi ve koordinasyon gerektiren hususların görüşülmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.