Vali Buhara, '' Hükümet Konağı Olacak''

GÜNDEM 19.01.2023 - 01:40, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Vali Buhara, '' Hükümet Konağı Olacak''

Yapımı yılan hikayesine dönen ve yurda dönüştürülen Kırşehir Hükümet Konağı inşaatını yerinde inceleyen Vali H. Mete Buhara, söz konusu binanın hükümet konağı olarak inşa edileceğini açıkladı.

2017'de yapımına başlanan ancak 2018 genel seçimlerinin ardından inşası yavaşlayan, 2019 yerel seçimlerinin ardından ise yapımı tamamen durdurulan Kırşehir Hükümet Konağı , sonraki süreçte ise yurt yapılmak üzere Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne devredilmişti.Bu karara ise Kırşehir kamuoyu büyük tepki göstermişti.Gelen tepkilerin ardından AK Parti hükümeti, geri adım atarak söz konusu binanın hükümet konağı olarak yapılmasını kararlaştırdı.   VALİ'DEN İNŞAAT ALANINDA İNCELEME Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, hükümet konağı olarak başlanan ve yurda dönüştürülen inşaatta incelemelerde bulundu.Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Vali Buhara, inşaatın hükümet konağı olarak İçişleri Bakanlığı'nın destekleri ile hızlı bir şekilde devam ettirileceğini, yeni hükümet konağının Ahiler diyarı Kırşehir'e yakışır bir şekilde inşa edileceğini belirtti.    
Yapımı yılan hikayesine dönen ve yurda dönüştürülen Kırşehir Hükümet Konağı inşaatını yerinde inceleyen Vali H. Mete Buhara, söz konusu binanın hükümet konağı olarak inşa edileceğini açıkladı.

2017'de yapımına başlanan ancak 2018 genel seçimlerinin ardından inşası yavaşlayan, 2019 yerel seçimlerinin ardından ise yapımı tamamen durdurulan Kırşehir Hükümet Konağı , sonraki süreçte ise yurt yapılmak üzere Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne devredilmişti.Bu karara ise Kırşehir kamuoyu büyük tepki göstermişti.Gelen tepkilerin ardından AK Parti hükümeti, geri adım atarak söz konusu binanın hükümet konağı olarak yapılmasını kararlaştırdı.

 

VALİ'DEN İNŞAAT ALANINDA İNCELEME

Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, hükümet konağı olarak başlanan ve yurda dönüştürülen inşaatta incelemelerde bulundu.Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Vali Buhara, inşaatın hükümet konağı olarak İçişleri Bakanlığı'nın destekleri ile hızlı bir şekilde devam ettirileceğini, yeni hükümet konağının Ahiler diyarı Kırşehir'e yakışır bir şekilde inşa edileceğini belirtti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.