Vali Bu Kez Yakaladı

GÜNDEM 07.08.2020 - 12:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Vali Bu Kez Yakaladı

İçişleri Bakanlığının talimatıyla 81 ilde başlatılan denetimler devam ediyor.İlk gün yapılan denetimlerde vatandaşlar maske kullanımına dikkat ederken 2. gün ki denetimler özellikle kafelerde maske ve sosyal mesafe kuralının ihlal edildiği gözlendi.

6 Ağustos tarihinde başlayan denetimlerin ilk gününde Vali İbrahim Akın ve Belediye Başkanı Esnafları ziyaret etti.İlk denetimde vatandaşların maske kuralına riayet ettikleri gözlendi.2. gün ziyaretinde Vali İbrahim Akın bu kez kafelerde denetimde bulundu.     Yapılan denetimlerde vatandaşların bir çoğunun maske ve sosyal mesafe kuralına uymadığı gözlendi.Vali İbrahim Akın ise maske kuralını ihlal edenleri uyararak , ''Salgınla mücadelenin en etkili 3 kuralı maske takmak, sosyal mesafeye dikkat etmek ve hijyendir. Bugünkü gerçekleştirdiğimiz denetlemelerde de vatandaşlarımızdan ve esnaflarımızdan bu kurallara riayet etmelerini istedik.     Bilindiği gibi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülen Koronavirüs salgını ile topyekûn bir mücadele vermekteyiz. Kontrollü sosyal hayat dönemine girdiğimiz bu süreçte insanlarımız salgınla mücadelede rehavete kapıldı. Ancak, Koronavirüs tehlikesi henüz geçmiş değil ve salgınla mücadelemiz devam etmektedir.     Bugün de, İçişleri Bakanlığımızın koordinesinde bütün illerimizde, kamu kurum ve kuruluşlarımızın tamamının katılımıyla Koronavirüs ile mücadele konusunda vatandaşlarımızda bir farkındalık oluşturmak üzere sahadayız. Bu denetlemede salgınla mücadelemizin devam ettiğini, rehavete kapılmadan belirlenen kurallara mutlaka riayet edilmesi gerektiğini insanlarımıza hatırlatıyoruz. Vatandaşlarımız da hem toplum sağlığı hem de kendi sağlıkları için salgınla mücadelede alınan kurallara uymalıdır.” şeklinde konuştu.  
İçişleri Bakanlığının talimatıyla 81 ilde başlatılan denetimler devam ediyor.İlk gün yapılan denetimlerde vatandaşlar maske kullanımına dikkat ederken 2. gün ki denetimler özellikle kafelerde maske ve sosyal mesafe kuralının ihlal edildiği gözlendi.

6 Ağustos tarihinde başlayan denetimlerin ilk gününde Vali İbrahim Akın ve Belediye Başkanı Esnafları ziyaret etti.İlk denetimde vatandaşların maske kuralına riayet ettikleri gözlendi.2. gün ziyaretinde Vali İbrahim Akın bu kez kafelerde denetimde bulundu.

 

 

Yapılan denetimlerde vatandaşların bir çoğunun maske ve sosyal mesafe kuralına uymadığı gözlendi.Vali İbrahim Akın ise maske kuralını ihlal edenleri uyararak , ''Salgınla mücadelenin en etkili 3 kuralı maske takmak, sosyal mesafeye dikkat etmek ve hijyendir. Bugünkü gerçekleştirdiğimiz denetlemelerde de vatandaşlarımızdan ve esnaflarımızdan bu kurallara riayet etmelerini istedik.

 

 

Bilindiği gibi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülen Koronavirüs salgını ile topyekûn bir mücadele vermekteyiz. Kontrollü sosyal hayat dönemine girdiğimiz bu süreçte insanlarımız salgınla mücadelede rehavete kapıldı. Ancak, Koronavirüs tehlikesi henüz geçmiş değil ve salgınla mücadelemiz devam etmektedir.

 

 

Bugün de, İçişleri Bakanlığımızın koordinesinde bütün illerimizde, kamu kurum ve kuruluşlarımızın tamamının katılımıyla Koronavirüs ile mücadele konusunda vatandaşlarımızda bir farkındalık oluşturmak üzere sahadayız. Bu denetlemede salgınla mücadelemizin devam ettiğini, rehavete kapılmadan belirlenen kurallara mutlaka riayet edilmesi gerektiğini insanlarımıza hatırlatıyoruz. Vatandaşlarımız da hem toplum sağlığı hem de kendi sağlıkları için salgınla mücadelede alınan kurallara uymalıdır.” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.