Vali Akın Gezdi İlk Kez Görüntülendi

GÜNDEM 30.04.2021 - 12:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Vali Akın Gezdi İlk Kez Görüntülendi

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'ne ait yeni bina hizmete girmeden önce Vali İbrahim tarafından incelendi.

İl Emniyet Müdürü Murat Türesin’den binanın son durumu hakkında bilgiler alan Vali İbrahim Akın, polis teşkilatının yeni ve modern bir ortamda vatandaşlarımıza hizmet vereceğini söyledi.     Toplam 45 bin 300 m2 arsa üzerine inşa edilen ve zemin, bodrum + 3 kattan oluşan İl Emniyet Müdürlüğü binasında çalışma birimlerinin yanı sıra konferans salonu, yemekhane, çok amaçlı salon, akıllı sınıf, spor salonu, otomasyon merkezi, kütüphane ve kapalı otopark gibi bölümler yer alıyor.     Vali Akın’ın ziyareti, bina içerisindeki birimleri inceleyerek yetkililerden bilgiler alması ile sona erdi.       
Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'ne ait yeni bina hizmete girmeden önce Vali İbrahim tarafından incelendi.

İl Emniyet Müdürü Murat Türesin’den binanın son durumu hakkında bilgiler alan Vali İbrahim Akın, polis teşkilatının yeni ve modern bir ortamda vatandaşlarımıza hizmet vereceğini söyledi.

 

 

Toplam 45 bin 300 m2 arsa üzerine inşa edilen ve zemin, bodrum + 3 kattan oluşan İl Emniyet Müdürlüğü binasında çalışma birimlerinin yanı sıra konferans salonu, yemekhane, çok amaçlı salon, akıllı sınıf, spor salonu, otomasyon merkezi, kütüphane ve kapalı otopark gibi bölümler yer alıyor.

 

 

Vali Akın’ın ziyareti, bina içerisindeki birimleri inceleyerek yetkililerden bilgiler alması ile sona erdi. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.