Vali Akın'dan ''Hayırlı Olsun'' Denetimi

GÜNDEM 09.08.2020 - 22:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Vali Akın'dan ''Hayırlı Olsun'' Denetimi

İçişleri Bakanlığı'nın gönderdiği genelge ile başlatılan denetimler kapsamında Kırşehir'deki düğünler Vali İbrahim Akın tarafından denetlendi.

Düğün sahipleri ve davetlilerin Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere uyup uymadıklarının kontrol edildiği denetimlere Vali İbrahim Akın’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Murat Türesin ve İl Sağlık Müdürü Ali Bulut da katıldı.Denetleme sırasında düğün sahipleri ve davetlilere düğünlerde alınan tedbirlere uyulması konusunda uyarılarda bulunan Valiİbrahim Akın, Koronavirüs salgını ile mücadelenin en etkili 3 kuralının maske, mesafe ve temizlik olduğunu hatırlattı.     Gerçekleştirilen denetlemede vatandaşlarımızdan Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere mutlaka uymalarını isteyen Vali Akın; “Düğünler Koronavirüsle mücadelede en hassasiyet göstermemiz gereken etkinliklerdir. Farklı bölgelerden bir araya gelen insanlar düğünlerde bir arada bulunmaktadır. Mutluluğumuzu hüzne dönüştürmemek üzere lütfen tedbirimizi alalım. Salgın hastalıkla mücadele için önemli olan maske takmak, sosyal mesafeyi korumak ve temizlik hususlarına mutlaka riayet edelim.     Salgın tehlikesi geçmiş değil, rehavete kapılmadan tedbirimizi alalım. Bu denetlemede salgınla mücadelemizin devam ettiğini insanlarımıza hatırlatıyor, Koronavirüsle mücadeleye karşı toplumda bir farkındalık oluşturmak üzere sahada olduğumuzu bildirmek istiyorum. Bu vesileyle, bütün vatandaşlarımızı hem toplum sağlığı hem de bireysel sağlığımız için kurallara uymaya davet ediyorum. Ayrıca, dünya evine giren bütün çiftlerimize de bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.” şeklinde konuştu.     Denetleme programı maske, mesafe ve hijyen kuralları, masa düzeni ve mesafeleri, düğüne gelen misafirlerin ateş ölçümü ve masalarda el dezenfektanı bulundurma gibi tedbirlerin denetlenmesi ve Sayın Valimizin vatandaşlarımıza çeşitli uyarılarda bulunması ile sona erdi.  
İçişleri Bakanlığı'nın gönderdiği genelge ile başlatılan denetimler kapsamında Kırşehir'deki düğünler Vali İbrahim Akın tarafından denetlendi.

Düğün sahipleri ve davetlilerin Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere uyup uymadıklarının kontrol edildiği denetimlere Vali İbrahim Akın’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Murat Türesin ve İl Sağlık Müdürü Ali Bulut da katıldı.Denetleme sırasında düğün sahipleri ve davetlilere düğünlerde alınan tedbirlere uyulması konusunda uyarılarda bulunan Valiİbrahim Akın, Koronavirüs salgını ile mücadelenin en etkili 3 kuralının maske, mesafe ve temizlik olduğunu hatırlattı.

 

 

Gerçekleştirilen denetlemede vatandaşlarımızdan Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere mutlaka uymalarını isteyen Vali Akın; “Düğünler Koronavirüsle mücadelede en hassasiyet göstermemiz gereken etkinliklerdir. Farklı bölgelerden bir araya gelen insanlar düğünlerde bir arada bulunmaktadır. Mutluluğumuzu hüzne dönüştürmemek üzere lütfen tedbirimizi alalım. Salgın hastalıkla mücadele için önemli olan maske takmak, sosyal mesafeyi korumak ve temizlik hususlarına mutlaka riayet edelim.

 

 

Salgın tehlikesi geçmiş değil, rehavete kapılmadan tedbirimizi alalım. Bu denetlemede salgınla mücadelemizin devam ettiğini insanlarımıza hatırlatıyor, Koronavirüsle mücadeleye karşı toplumda bir farkındalık oluşturmak üzere sahada olduğumuzu bildirmek istiyorum. Bu vesileyle, bütün vatandaşlarımızı hem toplum sağlığı hem de bireysel sağlığımız için kurallara uymaya davet ediyorum. Ayrıca, dünya evine giren bütün çiftlerimize de bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

Denetleme programı maske, mesafe ve hijyen kuralları, masa düzeni ve mesafeleri, düğüne gelen misafirlerin ateş ölçümü ve masalarda el dezenfektanı bulundurma gibi tedbirlerin denetlenmesi ve Sayın Valimizin vatandaşlarımıza çeşitli uyarılarda bulunması ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.