Vali Akın Bu Kez Spor Salon ve Tesislerini Denetledi

GÜNDEM 12.03.2021 - 11:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Vali Akın Bu Kez Spor Salon ve Tesislerini Denetledi

Kırşehir Valisi İbrahim Akın salgın ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere yönelik spor tesis ve salonlarını denetledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin’in de eşlik ettiği denetimde spor salonu, bilardo salonu ve halı saha gibi vatandaşların sportif aktivitelerde bulunduğu alanlarda incelemelerde , işletme sahiplerinden salgınla mücadelede alınan tedbirlere eksiksiz olarak uymaları istendi.     Kontrollü Normalleşme Sürecinde kurallara rehavete kapılmadan uyulması gerektiğini hatırlatan Vali Akın'ın denetimi,  esnaflara ve sportif aktivitelerde bulunan vatandaşlara koronavirüs tedbirlerine uyulması konusunda uyarılarda bulunması ile sona erdi.
Kırşehir Valisi İbrahim Akın salgın ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere yönelik spor tesis ve salonlarını denetledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin’in de eşlik ettiği denetimde spor salonu, bilardo salonu ve halı saha gibi vatandaşların sportif aktivitelerde bulunduğu alanlarda incelemelerde , işletme sahiplerinden salgınla mücadelede alınan tedbirlere eksiksiz olarak uymaları istendi.

 

 

Kontrollü Normalleşme Sürecinde kurallara rehavete kapılmadan uyulması gerektiğini hatırlatan Vali Akın'ın denetimi,  esnaflara ve sportif aktivitelerde bulunan vatandaşlara koronavirüs tedbirlerine uyulması konusunda uyarılarda bulunması ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.