Uzman Çavuş Ramazan Karaca için Mucur'de tören düzenlendi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.12.2016 - 14:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Uzman Çavuş Ramazan Karaca için Mucur'de tören düzenlendi

Kırşehirli Uzman Çavuş Ramazan Karaca için memleketi Kırşehir’in Mucur ilçesinde tören düzenlendi. Törene, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Garnizon Komutanı Albay Hüseyin Altuntaş, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, sivil toplum kuruluşu başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mucur İlçe meydanında kılınan cenaze namazının ardından Şehit Ramazan Karaca için tören düzenlendi. Kırşehir Valisi Necati Şentürk, hayatını kaybeden Uzm. Çvş Ramazan Karacanın ailesine taziye mesajını sunarken, Karaca'nın 2 yaşındaki oğlu Umut'un ellerini öptü. Şehit Uzman Çavuş Ramazan Karaca’nın ailesi uzun süre Türk bayrağı sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Altı yıllık Uzman Çavuş olan Ramazan Karaca’nın cenazesi, babası Dağıstan Karaca’nın da yattığı Hamidiye mezarlığına defnedildi.
Kırşehirli Uzman Çavuş Ramazan Karaca için memleketi Kırşehir’in Mucur ilçesinde tören düzenlendi.

Törene, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Garnizon Komutanı Albay Hüseyin Altuntaş, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, sivil toplum kuruluşu başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mucur İlçe meydanında kılınan cenaze namazının ardından Şehit Ramazan Karaca için tören düzenlendi. Kırşehir Valisi Necati Şentürk, hayatını kaybeden Uzm. Çvş Ramazan Karacanın ailesine taziye mesajını sunarken, Karaca'nın 2 yaşındaki oğlu Umut'un ellerini öptü.

Şehit Uzman Çavuş Ramazan Karaca’nın ailesi uzun süre Türk bayrağı sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Altı yıllık Uzman Çavuş olan Ramazan Karaca’nın cenazesi, babası Dağıstan Karaca’nın da yattığı Hamidiye mezarlığına defnedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.