Uyuşturucu Ticaretine Kırşehir Engeli

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2019 - 10:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Uyuşturucu Ticaretine Kırşehir Engeli

Kırşehir'i geçiş güzergahı olarak kullanmak isteyen uyuşturucu tacirleri yakayı ele verdi. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı narkotik şube ekipleri yapılan inceleme sonrası uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik operasyon başlattı.Ankara-Kayseri karayolu üzerinde Bursa plakalı otobüsü durduran polis ekipleri yapılan taramada Y.U., E.U., ve F.A.,'nın bagajları ve üzerilerinde 55 adet ecstasy hap, 38 gram sentetik kannabionid maddesi, 2,5 kilo metamfetamin ve 1,7 gram iki fişek halinde eroin maddesi ele geçirdi. İfadeleri alınan zanlılar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Kırşehir E-Tipi ceza evine gönderildi. Polis, şehir genelinde alınan ihbarların yanı sıra yaptığı uygulamalarla da uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor.

Kırşehir'i geçiş güzergahı olarak kullanmak isteyen uyuşturucu tacirleri yakayı ele verdi.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı narkotik şube ekipleri yapılan inceleme sonrası uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik operasyon başlattı.Ankara-Kayseri karayolu üzerinde Bursa plakalı otobüsü durduran polis ekipleri yapılan taramada Y.U., E.U., ve F.A.,'nın bagajları ve üzerilerinde 55 adet ecstasy hap, 38 gram sentetik kannabionid maddesi, 2,5 kilo metamfetamin ve 1,7 gram iki fişek halinde eroin maddesi ele geçirdi.

İfadeleri alınan zanlılar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Kırşehir E-Tipi ceza evine gönderildi. Polis, şehir genelinde alınan ihbarların yanı sıra yaptığı uygulamalarla da uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.