Uyuşturucu Satıcılarına Baskın

ASAYİŞ 26.01.2023 - 19:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Uyuşturucu Satıcılarına Baskın

Kırşehir ile birlikte 4 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 41 şüpheliden 20'si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Yozgat merkezli, Kayseri, Kırşehir ve Kırıkkale'de "uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapanlar ile uyuşturucu madde kullananlara" yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 41 zanlının, emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 18'i cumhuriyet savcılığındaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. "Uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapmak" suçundan mahkemeye sevk edilen zanlılardan 20'si tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.    
Kırşehir ile birlikte 4 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 41 şüpheliden 20'si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Yozgat merkezli, Kayseri, Kırşehir ve Kırıkkale'de "uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapanlar ile uyuşturucu madde kullananlara" yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 41 zanlının, emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 18'i cumhuriyet savcılığındaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. "Uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapmak" suçundan mahkemeye sevk edilen zanlılardan 20'si tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.