Uyuşturucu Operasyonunda 2 Kişi Tutuklandı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.07.2017 - 18:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Uyuşturucu Operasyonunda 2 Kişi Tutuklandı

Bağbaşı Mahallesi'nde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı. KOM şubesi ekipleri , Bağbaşı Mahallesi'nde kullanılmayan bir evde uyuşturucu kullanıldığı ve ticaretinin yapıldığına dair aldığı ihbarı değerlendiren KOM şubesi ekipleri , belirtilen eve operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda , evde uyuşturucu kullanan ve satışa hazır hale getirilen uyuşturucu ele geçiren 3 kişi yakalandı. H.K, E.K. ve S.K'yi gözaltına alan ekipler, yaptıkları aramada , av tüfeği , 36 fişek ve 66 gram uyuşturucu ele geçirdi. İfadeleri alınan zanlılar sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.Hakim karşısına çıkan zanlılarda H.K ve E.K tutuklandı, S.K ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.    
Bağbaşı Mahallesi'nde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı.

KOM şubesi ekipleri , Bağbaşı Mahallesi'nde kullanılmayan bir evde uyuşturucu kullanıldığı ve ticaretinin yapıldığına dair aldığı ihbarı değerlendiren KOM şubesi ekipleri , belirtilen eve operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda , evde uyuşturucu kullanan ve satışa hazır hale getirilen uyuşturucu ele geçiren 3 kişi yakalandı. H.K, E.K. ve S.K'yi gözaltına alan ekipler, yaptıkları aramada , av tüfeği , 36 fişek ve 66 gram uyuşturucu ele geçirdi. İfadeleri alınan zanlılar sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.Hakim karşısına çıkan zanlılarda H.K ve E.K tutuklandı, S.K ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.