Uygur Türkleri Çin Tarafından Köle Olarak Çalıştırılıyor

DÜNYA 29.11.2021 - 19:46, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Uygur Türkleri Çin Tarafından Köle Olarak Çalıştırılıyor

Çin Hükümeti, Uygur Türklerine sadece asimilasyon ve soykırım uygulamıyor.Milyonlarca Uygur Türk'ü fabrikalarda köle işçi olarak çalıştırılıyor.

Doğu Türkistan'da yaşayan Uygur Türklerini toplama kamplarında asimilasyona ve işkenceye tabi tutan Çin Hükümeti'nin Türk Kadınlarını kısırlaştırdığı ya da Çini erkekler ile zorla evlendirdiği ortaya çıkmıştı.Böylece Çin Hükümeti'nin Uygur Türklerini soykırıma tabi tuttuğu da ortaya çıkmıştı. Çin Komünist Partisi, vahşi kapitalist yöntemlerle üretim gerçekleştirdiği Çin'de artan maliyetler ve koronavirüs salgınının getirmiş olduğu olumsuz ekonomik koşulların yol açtığı artan maliyetleri en az düzeye indirmek için Uygur Türklerini birer köle olarak çalıştırmaya başladı. Birçok ülkede olduğu gibi Türkiye'de de kullanılan ve Çin'den ithal edilen ürünlerin birçoğunda Uygur Türkleri köle olarak çalıştırılıyor.Uygur Türklerini zorla çalıştırdıkları belirlenen firmalara birçok Batılı ülke yaptırım ve boykot uygularken, bu ürünler Türkiye'ye ithal edilmeye devam ediyor. Çin'den ithal edilen ürünlerin üzerinde ''Made in China'' ya da ''Made in P.R.C.'' gibi ibareler yer alıyor.Bu ibarelerin yazılı olduğu ürünleri alarak kardeş katline ortak olduğunuzu unutmayın.Lütfen Çin mallarını almayın.    
Çin Hükümeti, Uygur Türklerine sadece asimilasyon ve soykırım uygulamıyor.Milyonlarca Uygur Türk'ü fabrikalarda köle işçi olarak çalıştırılıyor.

Doğu Türkistan'da yaşayan Uygur Türklerini toplama kamplarında asimilasyona ve işkenceye tabi tutan Çin Hükümeti'nin Türk Kadınlarını kısırlaştırdığı ya da Çini erkekler ile zorla evlendirdiği ortaya çıkmıştı.Böylece Çin Hükümeti'nin Uygur Türklerini soykırıma tabi tuttuğu da ortaya çıkmıştı.

Çin Komünist Partisi, vahşi kapitalist yöntemlerle üretim gerçekleştirdiği Çin'de artan maliyetler ve koronavirüs salgınının getirmiş olduğu olumsuz ekonomik koşulların yol açtığı artan maliyetleri en az düzeye indirmek için Uygur Türklerini birer köle olarak çalıştırmaya başladı.

Birçok ülkede olduğu gibi Türkiye'de de kullanılan ve Çin'den ithal edilen ürünlerin birçoğunda Uygur Türkleri köle olarak çalıştırılıyor.Uygur Türklerini zorla çalıştırdıkları belirlenen firmalara birçok Batılı ülke yaptırım ve boykot uygularken, bu ürünler Türkiye'ye ithal edilmeye devam ediyor.

Çin'den ithal edilen ürünlerin üzerinde ''Made in China'' ya da ''Made in P.R.C.'' gibi ibareler yer alıyor.Bu ibarelerin yazılı olduğu ürünleri alarak kardeş katline ortak olduğunuzu unutmayın.Lütfen Çin mallarını almayın.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.