Uygulamadan Kaçan Araçta Kadın Cesedi Bulundu

GÜNDEM 09.12.2021 - 21:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Uygulamadan Kaçan Araçta Kadın Cesedi Bulundu

Kırşehir plakalı otomobil Şanlıurfa'da polis kontrol noktasından kaçtı.Jandarma ekiplerinin peşine düştüğü otomobil uzun süren kovalamacının ardından durduruldu.Müslüm A.'nın kullandığı aracın içerisinden boşandığı eşi kafasından vurulmuş şekilde bulundu.Araçtki kızları ise korumaya alındı.

Alınan bilgiye göre , Müslüm A.'nın kullandığı 40 EL 126 plakalı araç, Diyarbakır İncehıdır Jandarma Komutanlığı uygulama noktasından kaçarak Siverek yönüne saptı.Şüpheli araç Siverek Jandarma komutanlığına bildirildi. Siverek sınırları içerisinde Jandarmanın uygulama noktasından da kaçan araç ile Jandarma arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca, şehir içinde bir müddet devam ettikten sonra, kaçan araç Siverek Devlet Hastanesinde yakalandı.     ESKİ EŞİ ÖLÜ OLARAK BULUNDU Kaçan araçta yapılan incelemede, ön yolcu koltuğunda isminin Özgül Zonturlu olduğu öğrenilen ve  kafasının sol kısmından silahla vurulmuş ve hayatını kaybetmiş bir kadın cesedi bulunurken aracın  arka koltuğunda ise 7 yaşında bir kız çocuğu tespit edildi. Jandarma tarafından araç bulunan ruhsatsız tabanca ile birlikte Müslüm A. gözaltına alınırken, hayatını kaybeden kadının cesedi Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.     ESKİ EŞİ ÇIKTI Yapılan incelemede , Müslüm A. ve Özgül Zonturlu'nun boşandığı, araçta bulunan 7 yaşındaki kız çocuğunun ise çocukları olduğu belirlendi.Gözaltına alınan şahıs, kasten adam öldürmek şüphesiyle Siverek Nöbetçi Cumhuriyet savcılığı talimatı ile İncehıdır Jandarma komutanlığına teslim edildi.
Kırşehir plakalı otomobil Şanlıurfa'da polis kontrol noktasından kaçtı.Jandarma ekiplerinin peşine düştüğü otomobil uzun süren kovalamacının ardından durduruldu.Müslüm A.'nın kullandığı aracın içerisinden boşandığı eşi kafasından vurulmuş şekilde bulundu.Araçtki kızları ise korumaya alındı.

Alınan bilgiye göre , Müslüm A.'nın kullandığı 40 EL 126 plakalı araç, Diyarbakır İncehıdır Jandarma Komutanlığı uygulama noktasından kaçarak Siverek yönüne saptı.Şüpheli araç Siverek Jandarma komutanlığına bildirildi. Siverek sınırları içerisinde Jandarmanın uygulama noktasından da kaçan araç ile Jandarma arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca, şehir içinde bir müddet devam ettikten sonra, kaçan araç Siverek Devlet Hastanesinde yakalandı.

 

 

ESKİ EŞİ ÖLÜ OLARAK BULUNDU

Kaçan araçta yapılan incelemede, ön yolcu koltuğunda isminin Özgül Zonturlu olduğu öğrenilen ve  kafasının sol kısmından silahla vurulmuş ve hayatını kaybetmiş bir kadın cesedi bulunurken aracın  arka koltuğunda ise 7 yaşında bir kız çocuğu tespit edildi. Jandarma tarafından araç bulunan ruhsatsız tabanca ile birlikte Müslüm A. gözaltına alınırken, hayatını kaybeden kadının cesedi Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

 

ESKİ EŞİ ÇIKTI

Yapılan incelemede , Müslüm A. ve Özgül Zonturlu'nun boşandığı, araçta bulunan 7 yaşındaki kız çocuğunun ise çocukları olduğu belirlendi.Gözaltına alınan şahıs, kasten adam öldürmek şüphesiyle Siverek Nöbetçi Cumhuriyet savcılığı talimatı ile İncehıdır Jandarma komutanlığına teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.