Ünsal ve Demir'den Peşpeşe Ziyaretler

SİYASET 28.01.2021 - 21:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ünsal ve Demir'den Peşpeşe Ziyaretler

Kırşehir AK Parti'de yaşanan değişim ile birlikte İl Teşkilatı sahadaki ziyaretlerini sıklaştırdı.

Görevi Muzaffer Arslan'dan devralan AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, ''hayırlı olsun'' ziyaretlerinin ardından sahaya inerek seçmenin nabzını tutmaya başladı. Ünsal’ın yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Ali Demir’de teşkilatlanma çalışmalarına hız vererek bir yandan da kurum ve esnaf ziyaretleri ile seçmenle iç içe bir çalışma yürütüyor.   Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile kurum ve esnaflara ziyaretlerde bulunan Demir, teşkilatlanma alanında da il genelinde bulunan 14 mahalle ve Özbağ’da mahalle bazında teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. Yarın seçim olacakmış gibi hazır olmalıyız diyen Demir : “Mahalle teşkilatlarımıza önem veriyoruz. Zira bizim teşkilat yapımızın en temel noktası mahalle teşkilatlarımız. Mahallelerimizde güçlü olabilirsek seçmen ile de iletişimimiz o derece sağlam ve güçlü oluyor. Bu nedenle mahalle teşkilatlanmamıza önem veriyoruz.” dedi.   HERKESE KAPIMIZ AÇIK Teşkilatlanma çalışmalarının yanında partiye küskünleri de yeniden kazanmak için çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Demir :” AK Parti olarak biz milletin partisiyiz. Milletimiz AK Partiye sahip çıktığı için bugün biz 2023 hedeflerimizi ve daha ilerisini konuşabiliyoruz. Bu sevginin de başında gönüllü olarak çalışan teşkilat üyelerimiz ve davamıza yürekleriyle ve emekleriyle destek olan davadaşlarımız var. Geçmişte partimize darılan kardeşlerimiz olmuş. Biz onlara da sahip çıkıyoruz. Bir olursak iri oluruz güçlü oluruz diyoruz. Makamlar gelip geçer lakin teşkilatlanma ve kurulan bağlar baki kalır. Gönül köprüleri kurup davamızı yarınlara da ulaştırmak için çabalıyoruz.” ifadelerini kullandı.    
Kırşehir AK Parti'de yaşanan değişim ile birlikte İl Teşkilatı sahadaki ziyaretlerini sıklaştırdı.

Görevi Muzaffer Arslan'dan devralan AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, ''hayırlı olsun'' ziyaretlerinin ardından sahaya inerek seçmenin nabzını tutmaya başladı. Ünsal’ın yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Ali Demir’de teşkilatlanma çalışmalarına hız vererek bir yandan da kurum ve esnaf ziyaretleri ile seçmenle iç içe bir çalışma yürütüyor.

 



Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile kurum ve esnaflara ziyaretlerde bulunan Demir, teşkilatlanma alanında da il genelinde bulunan 14 mahalle ve Özbağ’da mahalle bazında teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. Yarın seçim olacakmış gibi hazır olmalıyız diyen Demir : “Mahalle teşkilatlarımıza önem veriyoruz. Zira bizim teşkilat yapımızın en temel noktası mahalle teşkilatlarımız. Mahallelerimizde güçlü olabilirsek seçmen ile de iletişimimiz o derece sağlam ve güçlü oluyor. Bu nedenle mahalle teşkilatlanmamıza önem veriyoruz.” dedi.

 



HERKESE KAPIMIZ AÇIK

Teşkilatlanma çalışmalarının yanında partiye küskünleri de yeniden kazanmak için çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Demir :” AK Parti olarak biz milletin partisiyiz. Milletimiz AK Partiye sahip çıktığı için bugün biz 2023 hedeflerimizi ve daha ilerisini konuşabiliyoruz. Bu sevginin de başında gönüllü olarak çalışan teşkilat üyelerimiz ve davamıza yürekleriyle ve emekleriyle destek olan davadaşlarımız var. Geçmişte partimize darılan kardeşlerimiz olmuş. Biz onlara da sahip çıkıyoruz. Bir olursak iri oluruz güçlü oluruz diyoruz. Makamlar gelip geçer lakin teşkilatlanma ve kurulan bağlar baki kalır. Gönül köprüleri kurup davamızı yarınlara da ulaştırmak için çabalıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.