Üniversite Sınavında Dereceler Bu Yıl da Boğaziçi Eğitim Kurumlarından

EĞİTİM 20.07.2022 - 21:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Üniversite Sınavında Dereceler Bu Yıl da Boğaziçi Eğitim Kurumlarından

Kırşehir'de lise ve üniversite giriş sınavlarında aldığı başarılarla bilinen Boğaziçi Eğitim Kurumlar, 2022 YKS sınavında büyük bir başarı daha elde etti.

Öğrencilerin, üniversite sınavlarındaki başarısı , okul eğitimine ek olarak verimli bir hazırlık sürecini de gerektiriyor.Kırşehir'de 9,10,11,12. sınıf öğrencileri ve mezun öğrenciler okula destek ve üniversite sınavlarına hazırlık kursları veren Boğaziçi Özel Eğitim Kurumları her yıl olduğu gibi bu yılda üniversite sınavlarındaki başarısı ile adından söz ettirdi.   Eğitimde marka şehir olan Kırşehir'de Sayısal bölümlerinde 1., 2.,4. Ve 5. çıkaran Boğaziçi Özel Eğitim Kurumları, ilk 10 bin'de 27, ilk 20 binde 48 öğrencisi ile adeta destan yazdı.   Boğaziçi Özel Eğitim Kurumları Kurucusu Yusuf Atasoy , ''Bu başarıda emeği geçen başta tüm velilerimize, Kurumumuzdaki ve öğrencilerimizin okullarındaki  öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Kazanan Kırşehir, kazanan Türkiye oldu.Öğrencilerimizin bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamı dileriz.' ifadelerini kullanırken  Üniversite sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından, büyük coşku yaşayan Boğaziçi Eğitim Kurumları dereceye giren öğrencilerine plaket ve ödüllerini takdim etti.  
Kırşehir'de lise ve üniversite giriş sınavlarında aldığı başarılarla bilinen Boğaziçi Eğitim Kurumlar, 2022 YKS sınavında büyük bir başarı daha elde etti.

Öğrencilerin, üniversite sınavlarındaki başarısı , okul eğitimine ek olarak verimli bir hazırlık sürecini de gerektiriyor.Kırşehir'de 9,10,11,12. sınıf öğrencileri ve mezun öğrenciler okula destek ve üniversite sınavlarına hazırlık kursları veren Boğaziçi Özel Eğitim Kurumları her yıl olduğu gibi bu yılda üniversite sınavlarındaki başarısı ile adından söz ettirdi.

 
Eğitimde marka şehir olan Kırşehir'de Sayısal bölümlerinde 1., 2.,4. Ve 5. çıkaran Boğaziçi Özel Eğitim Kurumları, ilk 10 bin'de 27, ilk 20 binde 48 öğrencisi ile adeta destan yazdı.
 
Boğaziçi Özel Eğitim Kurumları Kurucusu Yusuf Atasoy , ''Bu başarıda emeği geçen başta tüm velilerimize, Kurumumuzdaki ve öğrencilerimizin okullarındaki  öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Kazanan Kırşehir, kazanan Türkiye oldu.Öğrencilerimizin bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamı dileriz.' ifadelerini kullanırken  Üniversite sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından, büyük coşku yaşayan Boğaziçi Eğitim Kurumları dereceye giren öğrencilerine plaket ve ödüllerini takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.