Üniversite hastanesinde görevli 26 kişi açığa alındı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2016 - 19:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Üniversite hastanesinde görevli 26 kişi açığa alındı

Darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında  Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli 26 kişi açığa alındı. Alınan bilgiye göre, darbe soruşturması kapsamında Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde aralarında eski hastane müdürü ve eski diş hastanesi müdürünün de bulunduğu 26 kişi açığa alındı. Açığa alınanlar arasında doktor, ebe, hemşire, laborant, sağlık memuru da bulunuyor.
Darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında  Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli 26 kişi açığa alındı.

Alınan bilgiye göre, darbe soruşturması kapsamında Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde aralarında eski hastane müdürü ve eski diş hastanesi müdürünün de bulunduğu 26 kişi açığa alındı. Açığa alınanlar arasında doktor, ebe, hemşire, laborant, sağlık memuru da bulunuyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.