UNESCO Müzik Şehri Kırşehir'in Logosu Belli Oldu

GÜNDEM 07.09.2021 - 09:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

UNESCO Müzik Şehri Kırşehir'in Logosu Belli Oldu

2019 yılında UNESCO Yaratıcı Müzik Şehirleri Ağı'na Türkiye'den ilk kez girmeyi başaran Kırşehir için düzenlenen logo yarışmasında kazanan belli oldu.

  Kırşehir Belediyesi tarafından ''UNESCO Yaratıcı Müzik Şehri Kırşehir'' temalı logo tasarımı yarışması düzenlendi.Yarışmaya 253 kişi 448 eseriyle katıldı.448 eser arasından Ceren Kırlak'a ait  logo birinci olarak seçildi.Yarışma ödülü olarak Kırlak'a 10 Bin TL'lik çeki Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu tarafından takdim edildi.     Kırşehir’in tarihsel ve kültürel birikimiyle hem Anadolu’da hem de Dünyada adından söz ettiren bir olmasından dolayı mutlu olduklarını dile getiren, üzerlerine düşen sorumluluk bilinciyle bu alanda katkı sunmaya devam edeceklerini bildiren Başkan Ekicioğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü : “Geçtiğimiz hafta içerisinde şehrimizin muhtelif yerlerine yerleştirdiğimiz Müzik Durakları’nın ulusal medyaya da yansıdığına şahit olduk. Biz, Kırşehir Belediyesi olarak ilimizin kültürel dokusuna katkı sunan herkesin yanında olmaya devam ediyoruz. Kurduğumuz Müzik Duraklarında gençlerimiz müziklerini icra ederek hemşehrilerimizin de takdiriyle karşılaşıyorlar.     Kırşehir’in UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na Müzik alanında dahil olan tek şehir olmasının ardından Belediye olarak bir Logo Tasarımı Yarışması düzenledik ve beklediğimizden de çok sayıda başvuruyla karşılaştık. Ödül Şartnamesine uyan eserler arasından ise seçici kurlumuzun kararıyla Ceren Kırlak’ın tasarımı ödül almaya hak kazandı. Ödül alan logo tasarımı UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Ekibi tarafından da onaylandı ve bu Logo bundan sonraki çalışmalarımızda ve tasarımlarımızda kullanılacak.Bu vesileyle de ödül alan yarışmacımız Ceren Kırlak’ı kutluyor ve bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum.”  
2019 yılında UNESCO Yaratıcı Müzik Şehirleri Ağı'na Türkiye'den ilk kez girmeyi başaran Kırşehir için düzenlenen logo yarışmasında kazanan belli oldu.

 

Kırşehir Belediyesi tarafından ''UNESCO Yaratıcı Müzik Şehri Kırşehir'' temalı logo tasarımı yarışması düzenlendi.Yarışmaya 253 kişi 448 eseriyle katıldı.448 eser arasından Ceren Kırlak'a ait  logo birinci olarak seçildi.Yarışma ödülü olarak Kırlak'a 10 Bin TL'lik çeki Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu tarafından takdim edildi.

 

 

Kırşehir’in tarihsel ve kültürel birikimiyle hem Anadolu’da hem de Dünyada adından söz ettiren bir olmasından dolayı mutlu olduklarını dile getiren, üzerlerine düşen sorumluluk bilinciyle bu alanda katkı sunmaya devam edeceklerini bildiren Başkan Ekicioğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü :

“Geçtiğimiz hafta içerisinde şehrimizin muhtelif yerlerine yerleştirdiğimiz Müzik Durakları’nın ulusal medyaya da yansıdığına şahit olduk. Biz, Kırşehir Belediyesi olarak ilimizin kültürel dokusuna katkı sunan herkesin yanında olmaya devam ediyoruz. Kurduğumuz Müzik Duraklarında gençlerimiz müziklerini icra ederek hemşehrilerimizin de takdiriyle karşılaşıyorlar.

 

 

Kırşehir’in UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na Müzik alanında dahil olan tek şehir olmasının ardından Belediye olarak bir Logo Tasarımı Yarışması düzenledik ve beklediğimizden de çok sayıda başvuruyla karşılaştık. Ödül Şartnamesine uyan eserler arasından ise seçici kurlumuzun kararıyla Ceren Kırlak’ın tasarımı ödül almaya hak kazandı. Ödül alan logo tasarımı UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Ekibi tarafından da onaylandı ve bu Logo bundan sonraki çalışmalarımızda ve tasarımlarımızda kullanılacak.Bu vesileyle de ödül alan yarışmacımız Ceren Kırlak’ı kutluyor ve bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.