Ümit Özdağ, ''Yeni Bir PKK Açılımı Başlatılacak''

SİYASET 09.11.2022 - 19:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ümit Özdağ, ''Yeni Bir PKK Açılımı Başlatılacak''

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, AK Parti heyetinin HDP’yi ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Konya'ya geldi. Konya'da ilk olarak bir otelde basın toplantısı düzenleyen Özdağ, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.   Ümit Özdağ, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın başkanlığındaki AK Parti heyetinin anayasa değişikliğine destek için HDP'ye yaptığı ziyaretini değerlendirdi. “Yeni bir PKK açılımı başlatılacak” diyen Ümit Özdağ, şunları söyledi:   “Bir süreden beri bunun çalışmaları sürdürülüyor. Ben bu konuda sosyal medya hesaplarım üzerinden Türk kamuoyunu bilgilendirdim. Bu asla bir anayasa değişikliği meselesi değil, Abdullah Öcalan'ın sahaya indiği, statüsünün değişmesini kapsayan yeni bir açılım süreci.   Bu konuda değişik kişi ve kurumlara değişik görevler verilmiş. Bu çok net gözüküyor. Doğu Perinçek'in PKK'lılara  ‘gelin tövbe edin, bize katılın' şeklinde yaptığı çağrı tesadüf değil. AK Parti'nin eski ve yeni birçok milletvekilinin HDP ziyaretini çok olumlu ve alkışlayarak desteklemeleri tesadüf değil.   Orhan Miroğlu'nun HDP'ye ‘Bakın bu tarihi bir fırsat ‘ diye çağrıda bulunması tesadüf değil. Devlet Bahçeli'nin dün grup toplantısında HDP'yle görüşmeyi normal kabul etmesi tesadüf değil. Herkes yeni açılım sürecinde kendisine verilen görevi yerine getiriyor. Önümüzdeki günlerde değişik argümanlarla kimlerin açılımı savunduğunu bütün Türkiye ve dünya görecek. 
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, AK Parti heyetinin HDP’yi ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Konya'ya geldi. Konya'da ilk olarak bir otelde basın toplantısı düzenleyen Özdağ, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Ümit Özdağ, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın başkanlığındaki AK Parti heyetinin anayasa değişikliğine destek için HDP'ye yaptığı ziyaretini değerlendirdi. “Yeni bir PKK açılımı başlatılacak” diyen Ümit Özdağ, şunları söyledi:

 

“Bir süreden beri bunun çalışmaları sürdürülüyor. Ben bu konuda sosyal medya hesaplarım üzerinden Türk kamuoyunu bilgilendirdim. Bu asla bir anayasa değişikliği meselesi değil, Abdullah Öcalan'ın sahaya indiği, statüsünün değişmesini kapsayan yeni bir açılım süreci.

 

Bu konuda değişik kişi ve kurumlara değişik görevler verilmiş. Bu çok net gözüküyor. Doğu Perinçek'in PKK'lılara  ‘gelin tövbe edin, bize katılın' şeklinde yaptığı çağrı tesadüf değil. AK Parti'nin eski ve yeni birçok milletvekilinin HDP ziyaretini çok olumlu ve alkışlayarak desteklemeleri tesadüf değil.

 

Orhan Miroğlu'nun HDP'ye ‘Bakın bu tarihi bir fırsat ‘ diye çağrıda bulunması tesadüf değil. Devlet Bahçeli'nin dün grup toplantısında HDP'yle görüşmeyi normal kabul etmesi tesadüf değil. Herkes yeni açılım sürecinde kendisine verilen görevi yerine getiriyor. Önümüzdeki günlerde değişik argümanlarla kimlerin açılımı savunduğunu bütün Türkiye ve dünya görecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.