Uluslararası Turizm Fuarı EMITT Başladı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2017 - 17:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Uluslararası Turizm Fuarı EMITT Başladı

Bu sene 21.’si düzenlenen EMITT Fuarında Kırşehir’in en iyi şekilde tanıtılması için açtığımız standımız yine yoğun ilgi görüyor.   İstanbul'da her yıl 60'ın üzerinde ülkeyi buluşturan dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde açıldı.   26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında İstanbul'da bu sene 21.'si düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT), Ahiler Kalkınma Ajansı’nın katkılarıyla Kırşehir Valiliği ve Kırşehir Belediyesince ortaklaşa açılan stantta şehrimizin tarihi, kültürel ve termal turizmde kazandığı ivmeye yer verilirken, standımız ziyaretçi akınına uğruyor.   Ahi Evran-ı Velî Külliyesinin konsept olarak uygulandığı standımızda ilimizi tanıtıcı yöresel ürünlerimiz  (ceviz, pekmez, cemele biberi, kurutulmuş meyve vs.) konuklarımıza ikram edilirken Onyx hediyelik eşya satışı da yapılıyor. İlimizin konuklara en iyi şekilde tanıtılması için hazırlanan standımızda broşürler, tanıtım materyalleri ve diğer görseller sergileniyor. Ayrıca, led ekranda Kırşehir’in sahip olduğu değerlerin tanıtım ve videolarının sunumunun yapıldığı standımızda İsmail Altunsaray, Ustalar Müzik ve Oyun Topluluğu tarafından Kırşehir türkülerinden örnekler sunuluyor.   Vali Necati Şentürk ve Belediye Başkan Vekili Emre Şahinci’nin de hazır bulunduğu ve konuklarla yakından ilgilendiği standımızı çok sayıda Vali ve Belediye Başkanlarının yanı sıra İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizin oluşturduğu dernek yönetici ve üyeleri de ziyaret ediyor.

Bu sene 21.’si düzenlenen EMITT Fuarında Kırşehir’in en iyi şekilde tanıtılması için açtığımız standımız yine yoğun ilgi görüyor.

 

İstanbul'da her yıl 60'ın üzerinde ülkeyi buluşturan dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde açıldı.

 

26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında İstanbul'da bu sene 21.'si düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT), Ahiler Kalkınma Ajansı’nın katkılarıyla Kırşehir Valiliği ve Kırşehir Belediyesince ortaklaşa açılan stantta şehrimizin tarihi, kültürel ve termal turizmde kazandığı ivmeye yer verilirken, standımız ziyaretçi akınına uğruyor.

 

Ahi Evran-ı Velî Külliyesinin konsept olarak uygulandığı standımızda ilimizi tanıtıcı yöresel ürünlerimiz  (ceviz, pekmez, cemele biberi, kurutulmuş meyve vs.) konuklarımıza ikram edilirken Onyx hediyelik eşya satışı da yapılıyor.

İlimizin konuklara en iyi şekilde tanıtılması için hazırlanan standımızda broşürler, tanıtım materyalleri ve diğer görseller sergileniyor.

Ayrıca, led ekranda Kırşehir’in sahip olduğu değerlerin tanıtım ve videolarının sunumunun yapıldığı standımızda İsmail Altunsaray, Ustalar Müzik ve Oyun Topluluğu tarafından Kırşehir türkülerinden örnekler sunuluyor.

 

Vali Necati Şentürk ve Belediye Başkan Vekili Emre Şahinci’nin de hazır bulunduğu ve konuklarla yakından ilgilendiği standımızı çok sayıda Vali ve Belediye Başkanlarının yanı sıra İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizin oluşturduğu dernek yönetici ve üyeleri de ziyaret ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.