Uğur Işılak'ın Kırşehir Konseri Gelen Tepkiler Üzerine İptal Oldu !

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2016 - 18:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Uğur Işılak'ın Kırşehir Konseri Gelen Tepkiler Üzerine İptal Oldu !

Uğur Işılak'ın 12 Mayıs'ta Kırşehir'de vereceği konser Ahi Evran Üniversitesi tarafından iptal edildi ! 12 Mayıs'ta yapılacak olan Uğur Işılak konseri öncesinde gazetemiz tarafından gündeme getirilen ve bu zatın daha önce büyük ozan Neşet Ertaş hakkında sarfettiği , '' Halk Ozanı Değil , Mahalli Sanatçı'' açıklamalarına istinaden ''Hangi yüzle Kırşehir'e geliyorsun'' manşetli haberimizin ardından Kırşehir'de büyük bir kamuoyu oluşmuştu.Gelen tepkilerin ardından Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü yaptığı basın açıklamasıyla konserin iptal edildiğini duyurdu. REKTÖRLÜKTEN YAPILAN AÇIKLAMA : '' Mezuniyet törenlerinde öğrencilerimizin beklentisi ve isteği doğrultusunda insanımızın gönlünde karşılık bulmuş değerli sanatçılarımız, pek çok üniversitede organizasyonların bir parçası olmuşlardır. Bu doğrultuda üniversitemizde de mezuniyet törenlerinde bir ulusal sanatçımızı öğrencilerimizle buluşturmak ile ilgili duyurumuzu kamuoyu ile paylaşmıştık. Ancak son dönem içerisinde ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kastedenler tarafından adice ve kalleşçe gerçekleşen terör saldırıları sonucu şehit olan çok sayıda askerimiz ve polisimizin bulunması sebebi ile ve ayrıca gönül adamı, halk ozanı ve dünya kültür hazinesi olarak kabul ettiğimiz “Neşet Ertaş” üstadımız ile ilgili kamuoyunun hassasiyeti dikkate alınarak mezuniyet törenlerimizdeki sanatçı etkinlikleri iptal edilmiştir. KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR '' İŞTE UĞUR IŞILAK'IN USTAMIZ HAKKINDA SARFETTİĞİ İĞRENÇ SÖZLER !
Uğur Işılak'ın 12 Mayıs'ta Kırşehir'de vereceği konser Ahi Evran Üniversitesi tarafından iptal edildi !

12 Mayıs'ta yapılacak olan Uğur Işılak konseri öncesinde gazetemiz tarafından gündeme getirilen ve bu zatın daha önce büyük ozan Neşet Ertaş hakkında sarfettiği , '' Halk Ozanı Değil , Mahalli Sanatçı'' açıklamalarına istinaden ''Hangi yüzle Kırşehir'e geliyorsun'' manşetli haberimizin ardından Kırşehir'de büyük bir kamuoyu oluşmuştu.Gelen tepkilerin ardından Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü yaptığı basın açıklamasıyla konserin iptal edildiğini duyurdu. REKTÖRLÜKTEN YAPILAN AÇIKLAMA : '' Mezuniyet törenlerinde öğrencilerimizin beklentisi ve isteği doğrultusunda insanımızın gönlünde karşılık bulmuş değerli sanatçılarımız, pek çok üniversitede organizasyonların bir parçası olmuşlardır. Bu doğrultuda üniversitemizde de mezuniyet törenlerinde bir ulusal sanatçımızı öğrencilerimizle buluşturmak ile ilgili duyurumuzu kamuoyu ile paylaşmıştık. Ancak son dönem içerisinde ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kastedenler tarafından adice ve kalleşçe gerçekleşen terör saldırıları sonucu şehit olan çok sayıda askerimiz ve polisimizin bulunması sebebi ile ve ayrıca gönül adamı, halk ozanı ve dünya kültür hazinesi olarak kabul ettiğimiz “Neşet Ertaş” üstadımız ile ilgili kamuoyunun hassasiyeti dikkate alınarak mezuniyet törenlerimizdeki sanatçı etkinlikleri iptal edilmiştir. KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR '' İŞTE UĞUR IŞILAK'IN USTAMIZ HAKKINDA SARFETTİĞİ İĞRENÇ SÖZLER !
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.