Uğur Işılak Hangi Yüzle Kırşehir'e Geliyor ?

27.04.2016 - 11:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Uğur Işılak Hangi Yüzle Kırşehir'e Geliyor ?

Uğur Işılak 12 Mayıs'ta Bahar Şenlikleri kapsamında Kırşehir'e gelecekmiş.Hadi Uğur Işılak'da utanma yok , onu buraya getirenlere ne demeli... Bu adam daha geçtiğimiz yıllarda çıktığı televizyon programlarında Halk Ozanımız Neşet Ertaş ile ilgili ''Halk Ozanı Değil, Mahalle Sanatçısı'' tanımlamasında bulunmadı mı ? Ozanlık geleneğinin son ve en büyük temsilcisi olan Neşet Ertaş'a dil uzatacak kadar hadsiz bir ''şarkıcıyı'' ne demeye Kırşehir'e getirip bir de üstüne para vereceksiniz. Sırf belirli bir kesimi nemalandıralım diye Ustamıza yapılan saygısızlığın bedelini böyle mi ödeteceksiniz ? Hepinize yazıklar olsun... NEŞET ERTAŞ, bırakın Türkiye'yi , dünyaya mâl olmuş bir sanatçıdır.Türklerin ozanıdır.Sanatçıdan öte ozandan öte bir gönül adamı fikir adamıdır.Neşet Ertaş dünya kültür mirası iken sen kimsin Uğur Işılak.Siyasetçiler onun deyişlerini bile mitinglerde kullanırken, parti şarkıcılığı yapan herhangi biri olan Uğur Işılak kalkıp ozanımıza nasıl olur da dil uzatabiliyor? Bu sözleri sarf ettiği dönemde sosyal medyada olsun ekşi sözlük gibi mecralarda olsun çok sayıda eleştiri almıştı bu zat.Uğur Işılak şunu bilmelidir ki ; Neşet Ertaş ''Saray Ozanı '' olmamıştır. NEŞET ERTAŞ  halkının ozanıdır.Umarım bu hadsizliğinin üzerine bir de gidip Ustamızın mezarını ziyaret etmez. Uğur Işılak'ı buraya getirenler Ustamızdan utanmayacaklar mı ?Sevgili rektör, Kırşehir'e rektör olmak için önce Kırşehir'i özümsemen gerekiyor ! Madem öyle biz de hatırlatalım Uğur Işılak 12 Mayıs saat 20:00 'de konser verecek.Kırşehirlilerin gereken cevabı vereceğinden hiç şüphem yok ! İŞTE UĞUR IŞILAK'IN USTAMIZ HAKKINDA SARFETTİĞİ İĞRENÇ SÖZLER !

Uğur Işılak 12 Mayıs'ta Bahar Şenlikleri kapsamında Kırşehir'e gelecekmiş.Hadi Uğur Işılak'da utanma yok , onu buraya getirenlere ne demeli... Bu adam daha geçtiğimiz yıllarda çıktığı televizyon programlarında Halk Ozanımız Neşet Ertaş ile ilgili ''Halk Ozanı Değil, Mahalle Sanatçısı'' tanımlamasında bulunmadı mı ?

Ozanlık geleneğinin son ve en büyük temsilcisi olan Neşet Ertaş'a dil uzatacak kadar hadsiz bir ''şarkıcıyı'' ne demeye Kırşehir'e getirip bir de üstüne para vereceksiniz. Sırf belirli bir kesimi nemalandıralım diye Ustamıza yapılan saygısızlığın bedelini böyle mi ödeteceksiniz ? Hepinize yazıklar olsun...

NEŞET ERTAŞ, bırakın Türkiye'yi , dünyaya mâl olmuş bir sanatçıdır.Türklerin ozanıdır.Sanatçıdan öte ozandan öte bir gönül adamı fikir adamıdır.Neşet Ertaş dünya kültür mirası iken sen kimsin Uğur Işılak.Siyasetçiler onun deyişlerini bile mitinglerde kullanırken, parti şarkıcılığı yapan herhangi biri olan Uğur Işılak kalkıp ozanımıza nasıl olur da dil uzatabiliyor?

Bu sözleri sarf ettiği dönemde sosyal medyada olsun ekşi sözlük gibi mecralarda olsun çok sayıda eleştiri almıştı bu zat.Uğur Işılak şunu bilmelidir ki ; Neşet Ertaş ''Saray Ozanı '' olmamıştır.

NEŞET ERTAŞ  halkının ozanıdır.Umarım bu hadsizliğinin üzerine bir de gidip Ustamızın mezarını ziyaret etmez. Uğur Işılak'ı buraya getirenler Ustamızdan utanmayacaklar mı ?Sevgili rektör, Kırşehir'e rektör olmak için önce Kırşehir'i özümsemen gerekiyor !

Madem öyle biz de hatırlatalım Uğur Işılak 12 Mayıs saat 20:00 'de konser verecek.Kırşehirlilerin gereken cevabı vereceğinden hiç şüphem yok !

İŞTE UĞUR IŞILAK'IN USTAMIZ HAKKINDA SARFETTİĞİ İĞRENÇ SÖZLER !

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.