''Ucube'' Viyadük Güzergahında Feci Kaza

ASAYİŞ 27.09.2022 - 23:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

''Ucube'' Viyadük Güzergahında Feci Kaza

Kırşehir'de ''ucube'' olarak nitelendirilen Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısında bulunan viyadük güzergahında trafik kazası meydana geldi.Kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Ankara-Kayseri karayolu üzerindeki Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısında bulunan ve ''ucube'' olarak nitelendirilen viyadük güzergahında meydana geldi.Viyadüğün altında bulunan acil servis yolu üzerinde seyir halindeki G.Ö (45) idaresindeki traktör ile E.G (71) yönetimineki SUV model araç, yolun da dar olmasının etkisiyle çarpıştı.Çarpışma sonucu araç sürücüleri ile araçta bulunan M.G (57) yaralandı.Yaralılar Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken durumlarının iyi olduğu öğrenildi.Kaza yapan araç ve traktörde ise ağır hasar meydana geldi.   KAZALARA DAVETİYE ÇIKARAN ''UCUBE'' 2012 yılında Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısına 40 milyon TL harcanarak inşa edilen viyadük, kör noktaları ve dar yolları nedeniyle sık sık kazalara davetiye çıkarıyor.Kırşehir kamuoyu görüntüsü nedeniyle viyadüğü ''ucube'' olarak nitelendiriyor.
Kırşehir'de ''ucube'' olarak nitelendirilen Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısında bulunan viyadük güzergahında trafik kazası meydana geldi.Kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Ankara-Kayseri karayolu üzerindeki Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısında bulunan ve ''ucube'' olarak nitelendirilen viyadük güzergahında meydana geldi.Viyadüğün altında bulunan acil servis yolu üzerinde seyir halindeki G.Ö (45) idaresindeki traktör ile E.G (71) yönetimineki SUV model araç, yolun da dar olmasının etkisiyle çarpıştı.Çarpışma sonucu araç sürücüleri ile araçta bulunan M.G (57) yaralandı.Yaralılar Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken durumlarının iyi olduğu öğrenildi.Kaza yapan araç ve traktörde ise ağır hasar meydana geldi.

 

KAZALARA DAVETİYE ÇIKARAN ''UCUBE''

2012 yılında Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısına 40 milyon TL harcanarak inşa edilen viyadük, kör noktaları ve dar yolları nedeniyle sık sık kazalara davetiye çıkarıyor.Kırşehir kamuoyu görüntüsü nedeniyle viyadüğü ''ucube'' olarak nitelendiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.