TÜVTÜRK Muayene Dolandırıcılığı : 20 Milyonluk Vurgun Yapmışlar

ASAYİŞ 23.12.2022 - 11:40, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

TÜVTÜRK Muayene Dolandırıcılığı : 20 Milyonluk Vurgun Yapmışlar

Aksaray’da iki ayrı şirket kurarak TÜVTÜRK adına telefon ve internet üzerinden randevu veren, karşılığında araç sahiplerinden 95 TL para tahsil ederek Türkiye genelinde binlerce kişiyi yaklaşık 20 milyon TL dolandıran 20 kişilik dolandırıcılık şebekesi

Bir internet sitesi üzerinden bazı araç sahiplerinin şikayeti üzerine 3 ay önce Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi şikayetler üzerinden ulaştığı bilgiler doğrultusunda geniş çaplı araştırma ve inceleme başlattı.     TÜRKİYE'NİN 81 İLİNDEKİ VATANDAŞLARA RANDEVU VERDİLER Aksaray'da 2 ayrı şirket kurarak 18 işçi alan Nazlı A. (36) ve Ferhat Y. (38) internet ve kurdukları çağrı merkezi üzerinden TÜVTÜRK adına Türkiye'nin 81 ilinden randevular aldı.   RANDEVU ARAMASINDA İLK SIRADA ÇIKIYORDU İnternet arama motorunda ilk sıralara bir şekilde linklerini yerleştirmeyi başaran Nazlı A. ve Ferhat Y. buradan kendilerine ulaşan araç sahiplerine bir bir randevu verdi.   RANDEVU KARŞILIĞINDA 95 TL TAHSİL EDİLDİ Verilen randevular karşılığında 95 TL para tahsil ederek zorunlu olduğunu belirten şahıslar mail order aracılığıyla hem internetten hem de çağrı merkezi telefonlarından araç sahiplerinden 95 TL tahsil etti.   2 ŞİRKETE EŞ ZAMANLI OPERASYONDA 20 MİLYON TL ÜZERİNDE PARA ELE GEÇİRİLDİ Aksaray'da kurulan 2 şirket 2 elebaşı ve 18 personeliyle Türkiye genelinde binlerce araç sahibinden yaklaşık 20 milyonluk vurgun yaptı.  
Aksaray’da iki ayrı şirket kurarak TÜVTÜRK adına telefon ve internet üzerinden randevu veren, karşılığında araç sahiplerinden 95 TL para tahsil ederek Türkiye genelinde binlerce kişiyi yaklaşık 20 milyon TL dolandıran 20 kişilik dolandırıcılık şebekesi

Bir internet sitesi üzerinden bazı araç sahiplerinin şikayeti üzerine 3 ay önce Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi şikayetler üzerinden ulaştığı bilgiler doğrultusunda geniş çaplı araştırma ve inceleme başlattı.

 

 

TÜRKİYE'NİN 81 İLİNDEKİ VATANDAŞLARA RANDEVU VERDİLER

Aksaray'da 2 ayrı şirket kurarak 18 işçi alan Nazlı A. (36) ve Ferhat Y. (38) internet ve kurdukları çağrı merkezi üzerinden TÜVTÜRK adına Türkiye'nin 81 ilinden randevular aldı.

 

RANDEVU ARAMASINDA İLK SIRADA ÇIKIYORDU

İnternet arama motorunda ilk sıralara bir şekilde linklerini yerleştirmeyi başaran Nazlı A. ve Ferhat Y. buradan kendilerine ulaşan araç sahiplerine bir bir randevu verdi.

 

RANDEVU KARŞILIĞINDA 95 TL TAHSİL EDİLDİ

Verilen randevular karşılığında 95 TL para tahsil ederek zorunlu olduğunu belirten şahıslar mail order aracılığıyla hem internetten hem de çağrı merkezi telefonlarından araç sahiplerinden 95 TL tahsil etti.

 

2 ŞİRKETE EŞ ZAMANLI OPERASYONDA 20 MİLYON TL ÜZERİNDE PARA ELE GEÇİRİLDİ

Aksaray'da kurulan 2 şirket 2 elebaşı ve 18 personeliyle Türkiye genelinde binlerce araç sahibinden yaklaşık 20 milyonluk vurgun yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.