TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov Kırşehir'de Ağırlandı

KÜLTÜR 18.11.2020 - 20:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov Kırşehir'de Ağırlandı

TÜRKSOY Genel Sekreteri Dusen Kaseinov Kırşehir'de Vali İbrahim Akın ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu tarafından ağırlandı.

Türk Dünyasının ortak kültürel değerlerinin geliştirilmesi ve dünyaya tanıtılması amacıyla Kazakistan'da kurulan ve merkezi Ankara'da bulunan TÜRKSOY'un genel sekreteri Düsen Kaseinov Kırşehir'e bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.     Kırşehir Valiliğinde gerçekleşen ziyarette konuşan Vali İbrahim Akın , ''Türk dünyası genelinde gönül birlikteliğini ve kardeşliğini güçlendirmek, ortak Türk kültürünü gelecek nesillere aktarmak ve bu zengin kültürü dünyaya tanıtmak amacıyla çalışan TÜRKSOY Genel Sekreterini ilimizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk.'' dedi.     Kırşehir Belediyesinde TÜRKSOY Genel Sekreteri Kaseinov'u ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten Selahattin Ekicioğlu , ''  Türk Dünyası ortak kültür ve değerlerin geliştirilmesi ve bütünleştirilmesi için faaliyet yürüten TÜRKSOY'a ve genel sekreteri Düsen Kaseinov'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.Türk Kültürünün yeşerdiği ve Anadolu topraklarına yayıldığı Kırşehir'in bu anlamda gereken desteği vereceğini de kendisine ilettik.'' dedi.   ''TÜRK KÜLTÜRÜNÜ DÜNYAYA TANITMAYA DEVAM EDECEĞİZ''   Türk Kültür ve Tarihinin en önemli şehirlerden olan Kırşehir'de ağırlanmaktan mutluluk duyduğunu belirten Düsen Kaseinov ise , '' Kazakistan Kültür Bakanlığı zamanımızdan beri Türkiye ile ilişkilerimiz çok yakın.Pandemi bitecek inşallah, sonraki planlarımızı inşallah yaparız. . Türk Dünyası ile ilgili projelerinin desteklenmesi ve kültürel mirasımızın tanıtılması için çalışıyoruz" diye konuştu.
TÜRKSOY Genel Sekreteri Dusen Kaseinov Kırşehir'de Vali İbrahim Akın ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu tarafından ağırlandı.

Türk Dünyasının ortak kültürel değerlerinin geliştirilmesi ve dünyaya tanıtılması amacıyla Kazakistan'da kurulan ve merkezi Ankara'da bulunan TÜRKSOY'un genel sekreteri Düsen Kaseinov Kırşehir'e bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

 

 

Kırşehir Valiliğinde gerçekleşen ziyarette konuşan Vali İbrahim Akın , ''Türk dünyası genelinde gönül birlikteliğini ve kardeşliğini güçlendirmek, ortak Türk kültürünü gelecek nesillere aktarmak ve bu zengin kültürü dünyaya tanıtmak amacıyla çalışan TÜRKSOY Genel Sekreterini ilimizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk.'' dedi.

 

 

Kırşehir Belediyesinde TÜRKSOY Genel Sekreteri Kaseinov'u ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten Selahattin Ekicioğlu , ''  Türk Dünyası ortak kültür ve değerlerin geliştirilmesi ve bütünleştirilmesi için faaliyet yürüten TÜRKSOY'a ve genel sekreteri Düsen Kaseinov'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.Türk Kültürünün yeşerdiği ve Anadolu topraklarına yayıldığı Kırşehir'in bu anlamda gereken desteği vereceğini de kendisine ilettik.'' dedi.

 

''TÜRK KÜLTÜRÜNÜ DÜNYAYA TANITMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

 

Türk Kültür ve Tarihinin en önemli şehirlerden olan Kırşehir'de ağırlanmaktan mutluluk duyduğunu belirten Düsen Kaseinov ise , '' Kazakistan Kültür Bakanlığı zamanımızdan beri Türkiye ile ilişkilerimiz çok yakın.Pandemi bitecek inşallah, sonraki planlarımızı inşallah yaparız. . Türk Dünyası ile ilgili projelerinin desteklenmesi ve kültürel mirasımızın tanıtılması için çalışıyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.