TÜRKŞEKER'in Başına Kırşehirli Genel Müdür Atandı

GÜNDEM 04.06.2022 - 14:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

TÜRKŞEKER'in Başına Kırşehirli Genel Müdür Atandı

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Alkan görevden alındı. Alkan'ın yerine Muhiddin Şahin atandı.

Konuya ilişkin atama kararı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.Buna göre, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Alkan görevden alındı. Alkan'ın yerine Muhiddin Şahin atandı.Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ Genel Müdürlüğünde açık bulunan yönetim kurulu üyeliklerine ise Adem Dinç, Hakan Bilir, Mehmet Hasdemir ve Mehmet Tunçak atandı.Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına da Hasan Gezginç getirildi.Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünde açık bulunan yönetim kurulu üyeliğine ise Durali Koçak atandı.   MUHİDDİN ŞAHİN KİMDİR ? Aslen Kırşehir’li olan Muhittin Şahin, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine getirilmişti. Uzun yıllar Ankara’da bürokrasinde üst düzey görevler alan Kırşehir’in Dedeli Köyü’nde dünyaya gelen Muhittin Şahin, Sosyal Güvenlik Kurumu’nda Strateji Geliştirme Başkanlığı görevini yürütüyordu. Muhiddin Şahin, Maliye Bakanlığı Denetçiliği, Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulunda Başdenetçi, Sayıştay Başkanlığında Uzman Denetçi, Sosyal Güvenlik Kurumunda Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü.
Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Alkan görevden alındı. Alkan'ın yerine Muhiddin Şahin atandı.

Konuya ilişkin atama kararı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.Buna göre, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Alkan görevden alındı. Alkan'ın yerine Muhiddin Şahin atandı.Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ Genel Müdürlüğünde açık bulunan yönetim kurulu üyeliklerine ise Adem Dinç, Hakan Bilir, Mehmet Hasdemir ve Mehmet Tunçak atandı.Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına da Hasan Gezginç getirildi.Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünde açık bulunan yönetim kurulu üyeliğine ise Durali Koçak atandı.

 

MUHİDDİN ŞAHİN KİMDİR ?

Aslen Kırşehir’li olan Muhittin Şahin, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine getirilmişti. Uzun yıllar Ankara’da bürokrasinde üst düzey görevler alan Kırşehir’in Dedeli Köyü’nde dünyaya gelen Muhittin Şahin, Sosyal Güvenlik Kurumu’nda Strateji Geliştirme Başkanlığı görevini yürütüyordu.

Muhiddin Şahin, Maliye Bakanlığı Denetçiliği, Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulunda Başdenetçi, Sayıştay Başkanlığında Uzman Denetçi, Sosyal Güvenlik Kurumunda Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.