Türkiye'yi Ayağa Kaldıran Olayın Faili ''Kaçak Göçmen''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2019 - 12:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Türkiye'yi Ayağa Kaldıran Olayın Faili ''Kaçak Göçmen''

Türkiye'yi ayağa kaldıran Küçükçekmece'deki 5 yaşındaki çocuğa istismarın failini Habertürk yazarı Fatih Altaylı yazdı. Fatih Altaylı bugünkü yazısında Küçükçekmece'de ki olayı failinin yurda kaçak yollardan giriş yapan bir göçmen olduğunu açıkladı.İşte Fatih Altaylı'nın insanların kanını donduran olayın faili ile ilgili o yazısı ; ''İstanbul Küçükçekmece’deki “tecavüz” faciasının failleri bulundu. Bir göçmen çıktı. Yıllar önce öngördüğümüz üzere, başı boş göçmenlerin yaratacağı sorunlar giderek artacak. Bundan kuşkumuz yoktu. Bu daha başlangıç. Irkçılık falan yapmıyorum, kaçınılmaz olanı söylüyorum. Daha bu göçmenlerin oluşturduğu mafyalar, suç örgütleri de göreceğiz. Beni asıl rahatsız eden daha doğrusu paniğe sevk eden ise suçu işleyen göçmenin Türkiye’ye kaçak olarak girmiş olması ve hiçbir kaydının bulunmaması. Türkiye’deki göçmen sayıları verilirken biz hep “Sayı kayıtlı olanın çok üzerinde” dedik durduk. Bunda da haklı çıktık. Ülkemizde ne kadar göçmen var, kaçak göçmen sayısı ne bilmiyoruz. Daha beteri ise bu kayıt dışı kaçaklarla kimsenin mücadele etmiyor, edemiyor olması. Çünkü Emniyet güçleri haklı olarak “Şimdi bunların üzerine gitsek, suçlu olacağız, bize kızacaklar” diyerek bu kaçak ve kayıtsız göçmenlerle uğraşmıyor, uğraşamıyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin diyeceğim ama akıl olmayınca sonu hayırlı da olmuyor.''

Türkiye'yi ayağa kaldıran Küçükçekmece'deki 5 yaşındaki çocuğa istismarın failini Habertürk yazarı Fatih Altaylı yazdı.

Fatih Altaylı bugünkü yazısında Küçükçekmece'de ki olayı failinin yurda kaçak yollardan giriş yapan bir göçmen olduğunu açıkladı.İşte Fatih Altaylı'nın insanların kanını donduran olayın faili ile ilgili o yazısı ;

''İstanbul Küçükçekmece’deki “tecavüz” faciasının failleri bulundu.

Bir göçmen çıktı.

Yıllar önce öngördüğümüz üzere, başı boş göçmenlerin yaratacağı sorunlar giderek artacak.

Bundan kuşkumuz yoktu.

Bu daha başlangıç.

Irkçılık falan yapmıyorum, kaçınılmaz olanı söylüyorum.

Daha bu göçmenlerin oluşturduğu mafyalar, suç örgütleri de göreceğiz.

Beni asıl rahatsız eden daha doğrusu paniğe sevk eden ise suçu işleyen göçmenin Türkiye’ye kaçak olarak girmiş olması ve hiçbir kaydının bulunmaması.

Türkiye’deki göçmen sayıları verilirken biz hep “Sayı kayıtlı olanın çok üzerinde” dedik durduk.

Bunda da haklı çıktık.

Ülkemizde ne kadar göçmen var, kaçak göçmen sayısı ne bilmiyoruz.

Daha beteri ise bu kayıt dışı kaçaklarla kimsenin mücadele etmiyor, edemiyor olması.

Çünkü Emniyet güçleri haklı olarak “Şimdi bunların üzerine gitsek, suçlu olacağız, bize kızacaklar” diyerek bu kaçak ve kayıtsız göçmenlerle uğraşmıyor, uğraşamıyorlar.

Allah sonumuzu hayır etsin diyeceğim ama akıl olmayınca sonu hayırlı da olmuyor.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.