Türkiye'nin Gündemini Sarsan Talihsiz Çift İle İlgili Kahreden Detay

GÜNDEM 03.01.2021 - 17:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Türkiye'nin Gündemini Sarsan Talihsiz Çift İle İlgili Kahreden Detay

Kırşehir'de kaçarak birlikte oldukları için vahşice katledilen ve çukura gömülen talihsiz çiftin resmi nikah kıydıkları öğrenildi.Cenazesi defnedilen Osman Çelik'in babası , ''gelinimizi de defnetmek istedik ancak kimliği değişmediği için teslim etmediler'' dedi.

Kaman'a bağlı Bayramözü Köyünde meydana gelen olayda Vildan İnce (23) amcasının oğlu Resul İnce ile imam nikahı ile evlendirilmiş ancak 1,5 ay önce genç kız sevdiği Osman Çelik'e (24) kaçarak birlikte yaşamaya başlamıştı.     Genç çiftin bu süre içerisinde resmi nikah kıydığı ancak genç kızın yeni kimlik almadığı için kayıtlara İnce soyadı ile geçtiği belirlendi.Vildan'ın Bayramözü Köyünde yaşayan ve daha önce kan davası nedeniyle Diyarbakır'dan buraya geldikleri öğrenilen ailesi genç çiftle barışmak için yaşadıkları eve davet ettiler.Barışma umuduyla köye giden genç çifti kötü bir sürpriz bekliyordu.Önce öldürülen Vildan ve Osman daha sonra köyün dışında ''dağbaşı'' olarak nitelendirilen notada çukur kazılarak gömüldüler.     Osman Çelik'in ailesi de oğullarından haber alamayınca durumu yetkililere bildirmiş ve acı gerçek de ortaya çıkmıştı.Kızlarını ve eşi Osman Çelik'i gözlerini kırpmadan katleden aile bireyleri ise gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.     ''GELİNİMİZİN CENAZESİNİ ALMAK İSTEDİK AMA KİMLİĞİ DEĞİŞMEMİŞTİ'' Vahşice katledilen gençlerden Osman Çelik'in cenazesi bugün Kaman'a bağlı Çadırlı Körmehmet Köyünde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında defnedildi.     Cenazede konuşan baba İsmail Çelik , Oğlu Osman ile Vildan'ın bir süre önce resmi nikah kıydıklarını ancak kimliğini değiştirmediği için soyadının hala İnce olarak yazdığını , kendilerinin de evlilik cüzdanını bulamadıklarını belirtti.     Çelik , ''gelinimizi de defnetmek istedik ancak eski kimliği olduğu için bize teslim etmediler.'' dedi. Özkan Ocak / Kaman Televizyonu
Kırşehir'de kaçarak birlikte oldukları için vahşice katledilen ve çukura gömülen talihsiz çiftin resmi nikah kıydıkları öğrenildi.Cenazesi defnedilen Osman Çelik'in babası , ''gelinimizi de defnetmek istedik ancak kimliği değişmediği için teslim etmediler'' dedi.

Kaman'a bağlı Bayramözü Köyünde meydana gelen olayda Vildan İnce (23) amcasının oğlu Resul İnce ile imam nikahı ile evlendirilmiş ancak 1,5 ay önce genç kız sevdiği Osman Çelik'e (24) kaçarak birlikte yaşamaya başlamıştı.

 

 

Genç çiftin bu süre içerisinde resmi nikah kıydığı ancak genç kızın yeni kimlik almadığı için kayıtlara İnce soyadı ile geçtiği belirlendi.Vildan'ın Bayramözü Köyünde yaşayan ve daha önce kan davası nedeniyle Diyarbakır'dan buraya geldikleri öğrenilen ailesi genç çiftle barışmak için yaşadıkları eve davet ettiler.Barışma umuduyla köye giden genç çifti kötü bir sürpriz bekliyordu.Önce öldürülen Vildan ve Osman daha sonra köyün dışında ''dağbaşı'' olarak nitelendirilen notada çukur kazılarak gömüldüler.

 

 

Osman Çelik'in ailesi de oğullarından haber alamayınca durumu yetkililere bildirmiş ve acı gerçek de ortaya çıkmıştı.Kızlarını ve eşi Osman Çelik'i gözlerini kırpmadan katleden aile bireyleri ise gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

 

 

''GELİNİMİZİN CENAZESİNİ ALMAK İSTEDİK AMA KİMLİĞİ DEĞİŞMEMİŞTİ''

Vahşice katledilen gençlerden Osman Çelik'in cenazesi bugün Kaman'a bağlı Çadırlı Körmehmet Köyünde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında defnedildi.

 

 

Cenazede konuşan baba İsmail Çelik , Oğlu Osman ile Vildan'ın bir süre önce resmi nikah kıydıklarını ancak kimliğini değiştirmediği için soyadının hala İnce olarak yazdığını , kendilerinin de evlilik cüzdanını bulamadıklarını belirtti.

 

 

Çelik , ''gelinimizi de defnetmek istedik ancak eski kimliği olduğu için bize teslim etmediler.'' dedi.

Özkan Ocak / Kaman Televizyonu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.