Türkiye Güzellik Yarışmasına Kırşehirli Damgası

DİĞER 25.11.2020 - 14:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Türkiye Güzellik Yarışmasına Kırşehirli Damgası

Ankara'da düzenlenen güzellik yarışmasında 19 yaşındaki Açelya Bulanık 3. oldu.

Her yıl Ankara'da düzenlenen '' Miss Angel of Turkey'' bu kez Kırşehirli bir yarışmacı damga vurdu.19 yaşındaki Açelya Bulanık 3. lük tacını taktı.Binlerce başvurunun yapıldığı yarışmada çeyrek final ve yarı final aşamalarını geçen Açelya Bulanık daha sonra jürisinde Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Tuğba Özay'ın da bulunduğu isimler tarafından yarışmanın 3. sü olarak belirlendi.     19 Yaşındaki Açelya Bulanık üniversiteye hazırlanıyor ve Psikoloji bölümü okumayı hedefliyor.Ankara'da ikamet eden Bulanık ayrıca modellik yapıyor.Yarışmada güzellik tacını giyen isim Dilara Adaş olurken ikinciliği ise Begüm Yüre aldı.     Güzellik tacını Tuğba Özay'ın elinden alan Açelya Bulanık , ''Oyunculuk konusunda ilgili ve yetenekli olduğumu çevremden duyuyorum.Ama öncelik olarak eğitimimi tamamlamak istiyorum.'' dedi.
Ankara'da düzenlenen güzellik yarışmasında 19 yaşındaki Açelya Bulanık 3. oldu.

Her yıl Ankara'da düzenlenen '' Miss Angel of Turkey'' bu kez Kırşehirli bir yarışmacı damga vurdu.19 yaşındaki Açelya Bulanık 3. lük tacını taktı.Binlerce başvurunun yapıldığı yarışmada çeyrek final ve yarı final aşamalarını geçen Açelya Bulanık daha sonra jürisinde Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Tuğba Özay'ın da bulunduğu isimler tarafından yarışmanın 3. sü olarak belirlendi.

 

 

19 Yaşındaki Açelya Bulanık üniversiteye hazırlanıyor ve Psikoloji bölümü okumayı hedefliyor.Ankara'da ikamet eden Bulanık ayrıca modellik yapıyor.Yarışmada güzellik tacını giyen isim Dilara Adaş olurken ikinciliği ise Begüm Yüre aldı.

 

 

Güzellik tacını Tuğba Özay'ın elinden alan Açelya Bulanık , ''Oyunculuk konusunda ilgili ve yetenekli olduğumu çevremden duyuyorum.Ama öncelik olarak eğitimimi tamamlamak istiyorum.'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.