Türkiye'de Şiddet Olaylarında Patlama

ASAYİŞ 06.07.2022 - 17:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Türkiye'de Şiddet Olaylarında Patlama

Türkiye dün akşamdan bu yana şiddet olayları ile sarsılıyor. Eline silah alan vatandaşlar, ailesini, akrabalarını, doktoru, davacısını, avukatını öldürdü.

Ekonomik dar boğaz yaşayan vatandaşların psikolojisi şiddet olaylarına yansımaya başladı.Son 24 saat içinde ülkenin çeşitli noktalarından çok sayıda cinayet haberleri gelmeye başladı.   EŞİ VE ÇOĞUNU KATLETTİ Mersin'de uzun süredir yaşadığı işsizlik nedeniyle bunalıma girdiği öne sürülen 31 yaşındaki Ali Dilek dün akşam, eşini ve 3 yaşındaki oğlunu öldürdükten sonra aynı tabanca ile intihar etti.   ESENYURT’TA AİLE FACİASI İstanbul Esenyurt Pınar Mahallesi'nde dün saat 17.00 sıralarında, ailesiyle tartışan Ömer Orak, annesi Nurten Orak, 9 ay önce evlenen ve 2.5 aylık hamile olduğu öğrenilen kız kardeşi Esra Yamak ile kardeşi Yasin Orak'ı silahla öldürdü. Ailesini katlettikten sona kafasına ateş eden Ömer Orak, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Orak hastanede hayatını kaybetti.   DOKTORU VURDU Konya’nın Yunak İlçe Devlet Hastanesi’nde güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen Hacı Mahmut Akçay, bugün kardiyoloji doktoru Ekrem Karakaya’yı başından vurdu.Krdiyolog Ekrem Karakaya tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken saldırgan aynı silahla intihar etti. Saldırganın annesinin kardiyolog Karakaya'nın hastası olduğu ancak tedavi sürecinde hayatını kaybettiği, saldırıyı da bu yüzden gerçekleştirdiği iddia edildi.     AVUKATI VE DAVACIYI ÖLDÜRDÜ İstanbul’da Abdullah Türkoğlu, tabanca ile yaraladığı kişinin ailesi tarafından açılan tazminat davasının geri çekilmemesi üzerine dehşet saçtı. Önce davanın avukatı Servet Bakırtaş’ı bürosunda öldüren Türkoğlu, daha sonra kendisine dava açan Öznur Tufan’ı silahla vurarak öldürdü.     GENÇLERİN KAVGASI ÖLÜMLE BİTTİ Balıkesir’in Edremit ilçesinde Aralarında kız arkadaş yüzünden husumet bulunduğu öğrenilen 3 genç kavga etti. Kavgada A.K. (18), Alim İçen'i (23) 3 kez karnından bıçaklayarak öldürdü.   EŞİNİ SOKAK ORTASINDA BIÇAKLADI Konya’da Süleyman P. , belirlenemeyen nedenle sokak ortasında 2 çocuğunun annesi eşi Sultan P.’yi bıçaklayarak öldürdü.
Türkiye dün akşamdan bu yana şiddet olayları ile sarsılıyor. Eline silah alan vatandaşlar, ailesini, akrabalarını, doktoru, davacısını, avukatını öldürdü.

Ekonomik dar boğaz yaşayan vatandaşların psikolojisi şiddet olaylarına yansımaya başladı.Son 24 saat içinde ülkenin çeşitli noktalarından çok sayıda cinayet haberleri gelmeye başladı.

 

EŞİ VE ÇOĞUNU KATLETTİ

Mersin'de uzun süredir yaşadığı işsizlik nedeniyle bunalıma girdiği öne sürülen 31 yaşındaki Ali Dilek dün akşam, eşini ve 3 yaşındaki oğlunu öldürdükten sonra aynı tabanca ile intihar etti.

 

ESENYURT’TA AİLE FACİASI

İstanbul Esenyurt Pınar Mahallesi'nde dün saat 17.00 sıralarında, ailesiyle tartışan Ömer Orak, annesi Nurten Orak, 9 ay önce evlenen ve 2.5 aylık hamile olduğu öğrenilen kız kardeşi Esra Yamak ile kardeşi Yasin Orak'ı silahla öldürdü. Ailesini katlettikten sona kafasına ateş eden Ömer Orak, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Orak hastanede hayatını kaybetti.

 

DOKTORU VURDU

Konya’nın Yunak İlçe Devlet Hastanesi’nde güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen Hacı Mahmut Akçay, bugün kardiyoloji doktoru Ekrem Karakaya’yı başından vurdu.Krdiyolog Ekrem Karakaya tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken saldırgan aynı silahla intihar etti. Saldırganın annesinin kardiyolog Karakaya'nın hastası olduğu ancak tedavi sürecinde hayatını kaybettiği, saldırıyı da bu yüzden gerçekleştirdiği iddia edildi.

 

 

AVUKATI VE DAVACIYI ÖLDÜRDÜ

İstanbul’da Abdullah Türkoğlu, tabanca ile yaraladığı kişinin ailesi tarafından açılan tazminat davasının geri çekilmemesi üzerine dehşet saçtı. Önce davanın avukatı Servet Bakırtaş’ı bürosunda öldüren Türkoğlu, daha sonra kendisine dava açan Öznur Tufan’ı silahla vurarak öldürdü.

 

 

GENÇLERİN KAVGASI ÖLÜMLE BİTTİ

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Aralarında kız arkadaş yüzünden husumet bulunduğu öğrenilen 3 genç kavga etti. Kavgada A.K. (18), Alim İçen'i (23) 3 kez karnından bıçaklayarak öldürdü.

 

EŞİNİ SOKAK ORTASINDA BIÇAKLADI

Konya’da Süleyman P. , belirlenemeyen nedenle sokak ortasında 2 çocuğunun annesi eşi Sultan P.’yi bıçaklayarak öldürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.