Türk Sihaları Ruslara Ağır Kayıplar Verdiriyor

DÜNYA 27.02.2022 - 00:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Türk Sihaları Ruslara Ağır Kayıplar Verdiriyor

Rusya tarafından işgale uğrayan Ukrayna, ilerleyen Rus birliklerine karşı Bayraktar TB-2 kullanıyor.Türk sihaları Ruslara ağır kayıplar verdiriyor.

    Rusya’nın saldırısıyla başlayan Ukrayna savaşında her geçen dakika yeni gelişmeler yaşanıyor. Rusya ilerlemesini sürdürürken Ukrayna ise savunma yapmaya devam ediyor. Rusların sivil halka karşı da saldırılar düzenlediği savaşta bugün 30 katı aşkın bir apartman füze ile vuruldu ve büyük hasar aldı. Füzeyle vurulan binada can kaybı yaşanmadı. BAYRAKTAR TB2'LER RUS KONVOYUNU HAVAYA UÇURDU Rusya’nın Ukrayna üzerine yaptığı saldırılar devam ediyor. Sivilleri de hedef alan Ruslar’a karşı Bayraktar TB2’ler stratejik görevlerde bulunuyor. Ukrayna’nın Kherson şehrine giren Rus işgal konvoyunu Bayraktar TB2 SİHA’ları yok etti. Ukrayna’nın Türkiye Büyükelçiliği konuyu Twitter hesabından paylaştı ve “Ukrayna Hava Kuvvetleri, Bayraktar TB2 SİHA’ları kullanarak Kherson şehrine giren Rus konvoyu etkisiz hale getirdi” denildi.  
Rusya tarafından işgale uğrayan Ukrayna, ilerleyen Rus birliklerine karşı Bayraktar TB-2 kullanıyor.Türk sihaları Ruslara ağır kayıplar verdiriyor.

 

 

Rusya’nın saldırısıyla başlayan Ukrayna savaşında her geçen dakika yeni gelişmeler yaşanıyor. Rusya ilerlemesini sürdürürken Ukrayna ise savunma yapmaya devam ediyor. Rusların sivil halka karşı da saldırılar düzenlediği savaşta bugün 30 katı aşkın bir apartman füze ile vuruldu ve büyük hasar aldı. Füzeyle vurulan binada can kaybı yaşanmadı.

BAYRAKTAR TB2'LER RUS KONVOYUNU HAVAYA UÇURDU

Rusya’nın Ukrayna üzerine yaptığı saldırılar devam ediyor. Sivilleri de hedef alan Ruslar’a karşı Bayraktar TB2’ler stratejik görevlerde bulunuyor. Ukrayna’nın Kherson şehrine giren Rus işgal konvoyunu Bayraktar TB2 SİHA’ları yok etti. Ukrayna’nın Türkiye Büyükelçiliği konuyu Twitter hesabından paylaştı ve “Ukrayna Hava Kuvvetleri, Bayraktar TB2 SİHA’ları kullanarak Kherson şehrine giren Rus konvoyu etkisiz hale getirdi” denildi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.