Türk Hava Yolları Dünyanın En Büyük Türk Bayrağını Gökyüzüne İşledi

23.04.2020 - 11:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Türk Hava Yolları Dünyanın En Büyük Türk Bayrağını Gökyüzüne İşledi

Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında THY en büyük Türk Bayrağını gökyüzüne işledi.

Koronavirüs nedeniyle tüm çocuklar kapıların ardında olsa da onlar için Türk Hava Yolları (THY), tarihi bir uçuş gerçekleştirdi. Gökyüzüne en büyük Türk bayrağını açmak için sabah saatlerinde uçuşa geçen Türkiye’nin bayrak taşıyıcı kurumu, 2 saatin üzerinde bir uçuşla Türk bayrağını çizdi.TK-1920 sefer sayılı Boeing 777 tipi TC-JJF kuyruk tescilli uçak, sabah 09.40'da Esenboğa Havalimanı'ndan havalanıp, uçuşunu da aynı noktada bitirdi.     THY,  'Dünyanın en büyük bayrağı bize ait' Türk Hava Yolları sosyal medya üzerinden  , ''Dünyanın en büyük bayrağı bize ait! Bu gurur hepimizin. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.'' paylaşımında bulundu. THY tarafından gökyüzüne işlenen Türk Bayrağı Kırşehir'i de içine aldı.
Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında THY en büyük Türk Bayrağını gökyüzüne işledi.

Koronavirüs nedeniyle tüm çocuklar kapıların ardında olsa da onlar için Türk Hava Yolları (THY), tarihi bir uçuş gerçekleştirdi.

Gökyüzüne en büyük Türk bayrağını açmak için sabah saatlerinde uçuşa geçen Türkiye’nin bayrak taşıyıcı kurumu, 2 saatin üzerinde bir uçuşla Türk bayrağını çizdi.TK-1920 sefer sayılı Boeing 777 tipi TC-JJF kuyruk tescilli uçak, sabah 09.40'da Esenboğa Havalimanı'ndan havalanıp, uçuşunu da aynı noktada bitirdi.

 

 

THY,  'Dünyanın en büyük bayrağı bize ait'

Türk Hava Yolları sosyal medya üzerinden  , ''Dünyanın en büyük bayrağı bize ait! Bu gurur hepimizin. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.'' paylaşımında bulundu.

THY tarafından gökyüzüne işlenen Türk Bayrağı Kırşehir'i de içine aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.