Türk Adası'nda Kuzu Çeviren Yunanlılar Dedelerine Özeniyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2017 - 15:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Türk Adası'nda Kuzu Çeviren Yunanlılar Dedelerine Özeniyor

HABER Yunan Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı'nın Aydın’a bağlı Eşek Adası’nda kuzu çevirip kader kaldırdığını gösteren fotoğraflar sosyal medyada günün konusu oldu.  Savunma Bakanı Kammenos, Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Stefanis, Belediye Başkanı Evangelos Kottoros, kilise papazı, Yunan askerlerinin adada kuzu çevirip kadeh kaldırdığını gösteren fotoğraflar yayınlandı.  Milli Savunma Bakanlığı eski Genel Sekreteri emekli Albay Ümit Yalım, “Yunan Bakan Kammenos'un egemenlik ve bayrak gösterisi yaptığı Aydın Eşek Adası, 1943 tarihli İngiliz haritasında, 12 Ada deniz sınırının dışındadır. Türkiye'ye ait olduğu açıkça gösterilmiş ve ismi Türkçe yazılmıştır. 1951 tarihli Amerikan haritasında da Eşek Adası'nın, 12 Ada deniz sınırının dışında ve Türkiye'ye ait olduğu gösterilmiştir.” YORUM Yunanlılar bize ait adaya inmişler, önce gezinmişler sonra da güzel güzel bir de kuzu çevirmişler ! Yunanlılar sürekli tokat yiyen yine de çıkıp gelip kavga çıkaran çocuklara benziyor.Yedikçe yemek istiyorlar. İzmir'den Atina'ya doğru yüzmeye çalışırken sulara gömülen neslin torunları yine kaşınıyor gibi gözüküyor. Bunlara haddini bildirmek lazım ! Türk Milleti'nin vatan toprağı hassasiyetini anlatmaya gerek yok. Burada birçok liderimizin, hakanımızın, kağanımızın, sultanımızın sayfalarca sözlerini paylaşmaya da gerek yok ! Vatan toprağı kutsaldır. Yakın zamanlara da gitmeye gerek yok ! 2300 yıl geriye gidelim.Ünlü Türk Hakanı Mete Han ; ''Benden eğerimi isteyin vereyim, atımı isteyin vereyim, çadırımı isteyin vereyim, fakat vatanımdan hiç kimse bir karış toprak istemesin vermem, veremem.'' diyor. Bu kadar önemlidir vatan toprağı bizim için... Bunlara haddini bildirmek lazım ama protesto ederek değil !  

HABER

Yunan Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı'nın Aydın’a bağlı Eşek Adası’nda kuzu çevirip kader kaldırdığını gösteren fotoğraflar sosyal medyada günün konusu oldu.

 Savunma Bakanı Kammenos, Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Stefanis, Belediye Başkanı Evangelos Kottoros, kilise papazı, Yunan askerlerinin adada kuzu çevirip kadeh kaldırdığını gösteren fotoğraflar yayınlandı.

 Milli Savunma Bakanlığı eski Genel Sekreteri emekli Albay Ümit Yalım, “Yunan Bakan Kammenos'un egemenlik ve bayrak gösterisi yaptığı Aydın Eşek Adası, 1943 tarihli İngiliz haritasında, 12 Ada deniz sınırının dışındadır. Türkiye'ye ait olduğu açıkça gösterilmiş ve ismi Türkçe yazılmıştır. 1951 tarihli Amerikan haritasında da Eşek Adası'nın, 12 Ada deniz sınırının dışında ve Türkiye'ye ait olduğu gösterilmiştir.”

YORUM

Yunanlılar bize ait adaya inmişler, önce gezinmişler sonra da güzel güzel bir de kuzu çevirmişler !

Yunanlılar sürekli tokat yiyen yine de çıkıp gelip kavga çıkaran çocuklara benziyor.Yedikçe yemek istiyorlar.

İzmir'den Atina'ya doğru yüzmeye çalışırken sulara gömülen neslin torunları yine kaşınıyor gibi gözüküyor.

Bunlara haddini bildirmek lazım !

Türk Milleti'nin vatan toprağı hassasiyetini anlatmaya gerek yok.

Burada birçok liderimizin, hakanımızın, kağanımızın, sultanımızın sayfalarca sözlerini paylaşmaya da gerek yok !

Vatan toprağı kutsaldır.

Yakın zamanlara da gitmeye gerek yok !

2300 yıl geriye gidelim.Ünlü Türk Hakanı Mete Han ; ''Benden eğerimi isteyin vereyim, atımı isteyin vereyim, çadırımı isteyin vereyim, fakat vatanımdan hiç kimse bir karış toprak istemesin vermem, veremem.'' diyor.

Bu kadar önemlidir vatan toprağı bizim için...

Bunlara haddini bildirmek lazım ama protesto ederek değil !

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.