TÜM Emekder Kırşehir İl Temsilciliği Labordent Diş Polikliniğini Tercih Etti

SAĞLIK 09.08.2021 - 11:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

TÜM Emekder Kırşehir İl Temsilciliği Labordent Diş Polikliniğini Tercih Etti

Kırşehir'de faaliyet yürüten TÜM Emekder, üyelerinin diş tedavisi için Kırşehir Labordent Diş Polikliniği ile anlaştı.

İşçi ve memur emeklileri tarafından kurulan 2476 üyeli TÜM Emekder Kırşehir İl Temsilciliği, üyelerinin diş tedavisi için Labordent Diş Polikliniği ile anlaştı.Labordent Diş Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Necip Seyfeli ve TÜM Emekder Kırşehir İl Başkanı Necdet Işıklı tarafından imza edilen anlaşma kapsamında TÜM Emekder üyelerine Labordent Diş Polikliniğinde yaptıracakları diş tedavilerinde yüzde 30 indirim sağlanacak.     ''UZUN ARAŞTIRMALAR SONUCU LABORDENT'İ TERCİH ETTİK'' Yapılan anlaşma ile ilgili değerlendirmede bulunan TÜM Emekder Kırşehir İl Temsilcisi Necdet Işıklı , ''Uzun raştırmalar sonucu üyelerimizin kaliteli, hijyenik ve modern imkanlar dahilinde tedavi olabilmesi için Labordent Diş Polikliniği ile anlaşma kararı kaldık.Sağolsun Necip Bey de bizleri kırmadı ve diş tedavilerinde üyelerimize yüzde 30'luk indirim kararı aldı.Kendisine çok teşekkür ediyoruz.'' ifadelerini kullandı.  
Kırşehir'de faaliyet yürüten TÜM Emekder, üyelerinin diş tedavisi için Kırşehir Labordent Diş Polikliniği ile anlaştı.

İşçi ve memur emeklileri tarafından kurulan 2476 üyeli TÜM Emekder Kırşehir İl Temsilciliği, üyelerinin diş tedavisi için Labordent Diş Polikliniği ile anlaştı.Labordent Diş Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Necip Seyfeli ve TÜM Emekder Kırşehir İl Başkanı Necdet Işıklı tarafından imza edilen anlaşma kapsamında TÜM Emekder üyelerine Labordent Diş Polikliniğinde yaptıracakları diş tedavilerinde yüzde 30 indirim sağlanacak.

 

 

''UZUN ARAŞTIRMALAR SONUCU LABORDENT'İ TERCİH ETTİK''

Yapılan anlaşma ile ilgili değerlendirmede bulunan TÜM Emekder Kırşehir İl Temsilcisi Necdet Işıklı , ''Uzun raştırmalar sonucu üyelerimizin kaliteli, hijyenik ve modern imkanlar dahilinde tedavi olabilmesi için Labordent Diş Polikliniği ile anlaşma kararı kaldık.Sağolsun Necip Bey de bizleri kırmadı ve diş tedavilerinde üyelerimize yüzde 30'luk indirim kararı aldı.Kendisine çok teşekkür ediyoruz.'' ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.