TSO ve AHİKA'dan Medya Okuryazarlığı Eğitimi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2016 - 09:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

TSO ve AHİKA'dan Medya Okuryazarlığı Eğitimi

Kırşehir TSO ve Ahika işbirliği ile Medya-Okuryazarlığı Eğitimi verilecek. Günümüzde internetin gittikçe yaygınlaşması ve hayatımızla telefon aracılığıyla da bütünleşmesi ile hem sosyal medya hem de yazılı ve görsel basının önemi oldukça arttı.Bu durumun hem avantajı hem de dezavantajı olduğu bir gerçek.Bu yoğun bilgi dünyasından doğru bilgileri almak ise iyi bir medya okuryazarı olmaktan geçiyor.İşte bu noktada Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve AHİKA işbirliğiyle TSO binasında 13/10/2016 perşembe günü saat 09:30'da başlayacak olan eğitimde, 21. Yüzyıl okuryazarlığı,Medya Okuryazarlığı Nedir ?, Medya Çağında Medya Okuryazarlığı Öğrenme ve Öretme, Medyayı Yorumlamak, Görsel ve İşitsel Metin Analizi, Medya Metinlerinin Analizi,Medya Deneyimlerini Yorumlamak,Medya Okuryazarı Olmanın 10 yararı konu başlıkları altında ders verilecek.    
Kırşehir TSO ve Ahika işbirliği ile Medya-Okuryazarlığı Eğitimi verilecek.

Günümüzde internetin gittikçe yaygınlaşması ve hayatımızla telefon aracılığıyla da bütünleşmesi ile hem sosyal medya hem de yazılı ve görsel basının önemi oldukça arttı.Bu durumun hem avantajı hem de dezavantajı olduğu bir gerçek.Bu yoğun bilgi dünyasından doğru bilgileri almak ise iyi bir medya okuryazarı olmaktan geçiyor.İşte bu noktada Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve AHİKA işbirliğiyle TSO binasında 13/10/2016 perşembe günü saat 09:30'da başlayacak olan eğitimde, 21. Yüzyıl okuryazarlığı,Medya Okuryazarlığı Nedir ?, Medya Çağında Medya Okuryazarlığı Öğrenme ve Öretme, Medyayı Yorumlamak, Görsel ve İşitsel Metin Analizi, Medya Metinlerinin Analizi,Medya Deneyimlerini Yorumlamak,Medya Okuryazarı Olmanın 10 yararı konu başlıkları altında ders verilecek.    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.