Transfer Çalışmalarını Sürdüren Kırşehir Belediyespor, ''Destek Bekliyoruz''

SPOR 15.06.2021 - 11:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Transfer Çalışmalarını Sürdüren Kırşehir Belediyespor, ''Destek Bekliyoruz''

Play-off yarı finalinde elenerek 1. ligin kapısından dönen Kırşehir Belediyespor , transfer çalışmalarına başladı.

Teknik direktörlük koltuğu için Hakkı Hocaoğlu ile anlaşmaya vararak iç ve ış transferlere de hız veren Kırşehir Belediyespor , geçtiğimiz sezonun ana omurgasını elde tutarak yeni takviyelerle 2. lige güçlü bir şekilde başlamak istiyor.Transfer çalışmaları ile ilgili açıklamada bulunan basın sözcüsü Battal Çelik , "Resmi sayfalarımızdan bir açıklama olmadan lütfen başka açıklama ve söylentilere itibar etmeyin. Zaten transfer gerçekleştiğinde hemen kıymetli Kırşehir Belediyespor sevdalılarını haberdar ediyoruz. İmkanlarımız kısıtlı ve kulüp olarak maddi anlamda desteğe ihtiyacımız var. Önceki yıl da geçen yılda futbol anlamında çıtayı oldukça yükselttik. Çok iyi bir kadro ve ekip kurma adına mücadele ediyoruz, sizlerde taktir edersiniz ki bunları yapmak için para lazım" dedi.   ''KIRŞEHİR BELEDİYESİ DIŞINDA DESTEK VEREN YOK''   Kırşehir Belediyesi dışında destek alınmadığını aktaran Çelik, "Belediye dışında destek anlamında ciddi bir gelir olmayınca bu işleri yapmakta gerçekten çok zorlanıyoruz. Gerek oyuncu fiyatları gerekse de teknik kadro fiyatları çok yükseldi. Bu yüzden takımımıza sahip çıkıp destek olunur ise emin olun geçen yıl ki başarıyı belki de daha fazlasını yakalayabiliriz. Her zaman dediğimiz gibi bir başarı yakalanacak ise bu ancak 4'lü saç ayağının oluşması ile mümkün olabilir" diye konuştu.    
Play-off yarı finalinde elenerek 1. ligin kapısından dönen Kırşehir Belediyespor , transfer çalışmalarına başladı.

Teknik direktörlük koltuğu için Hakkı Hocaoğlu ile anlaşmaya vararak iç ve ış transferlere de hız veren Kırşehir Belediyespor , geçtiğimiz sezonun ana omurgasını elde tutarak yeni takviyelerle 2. lige güçlü bir şekilde başlamak istiyor.Transfer çalışmaları ile ilgili açıklamada bulunan basın sözcüsü Battal Çelik , "Resmi sayfalarımızdan bir açıklama olmadan lütfen başka açıklama ve söylentilere itibar etmeyin. Zaten transfer gerçekleştiğinde hemen kıymetli Kırşehir Belediyespor sevdalılarını haberdar ediyoruz. İmkanlarımız kısıtlı ve kulüp olarak maddi anlamda desteğe ihtiyacımız var. Önceki yıl da geçen yılda futbol anlamında çıtayı oldukça yükselttik. Çok iyi bir kadro ve ekip kurma adına mücadele ediyoruz, sizlerde taktir edersiniz ki bunları yapmak için para lazım" dedi.

 

''KIRŞEHİR BELEDİYESİ DIŞINDA DESTEK VEREN YOK''

 

Kırşehir Belediyesi dışında destek alınmadığını aktaran Çelik, "Belediye dışında destek anlamında ciddi bir gelir olmayınca bu işleri yapmakta gerçekten çok zorlanıyoruz. Gerek oyuncu fiyatları gerekse de teknik kadro fiyatları çok yükseldi. Bu yüzden takımımıza sahip çıkıp destek olunur ise emin olun geçen yıl ki başarıyı belki de daha fazlasını yakalayabiliriz. Her zaman dediğimiz gibi bir başarı yakalanacak ise bu ancak 4'lü saç ayağının oluşması ile mümkün olabilir" diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.