Trafoya Giren Genç Elektrik Akımına Kapılarak Yaralandı

ASAYİŞ 11.06.2022 - 23:14, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Trafoya Giren Genç Elektrik Akımına Kapılarak Yaralandı

Kırşehir'de elektrik trafosuna giren genç elektrik akımına kapılarak yaralandı.

Olay Kırşehir Merkeze bağlı Medrese Mahallesi İmaret Caddesi'nde meydana geldi.İddiaya göre ; 16 yaşındaki Y.E.S.K, yağmurdan korunmak için caddede bulunan ve kilidi olmadığı belirtilen elektrik trafosuna girdi.Talihsiz genç içeri girer girmez üzerinin ıslak olmasının da etkisiyle elektrik akımına kapıldı.Çevredeki arkadaşlarının ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, Y.E.S.K'yı  Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.İlk müdahalesi yapılan gencin ellerinde ve kollarında ağır yanıklar olduğu bildirildi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.   MEDAŞ'TAN AÇIKLAMA Medaş ise fotoğraflarla, olaya ilişkin iddiaları yalanladı.Üzerinde uyarı levhası ve zincir bulunan trafo binasına kilidinin kırılarak girildiğini belirten MEDAŞ yetkilileri, yaralanan kişinin içeride gezdiğini ve trafoya temas ettiğini bu nedenle akıma kapıldığını bildirdi.MEDAŞ ayrıca söz konusu binada ıslak zemin bulunmadığını da açıkladı.
Kırşehir'de elektrik trafosuna giren genç elektrik akımına kapılarak yaralandı.

Olay Kırşehir Merkeze bağlı Medrese Mahallesi İmaret Caddesi'nde meydana geldi.İddiaya göre ; 16 yaşındaki Y.E.S.K, yağmurdan korunmak için caddede bulunan ve kilidi olmadığı belirtilen elektrik trafosuna girdi.Talihsiz genç içeri girer girmez üzerinin ıslak olmasının da etkisiyle elektrik akımına kapıldı.Çevredeki arkadaşlarının ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, Y.E.S.K'yı  Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.İlk müdahalesi yapılan gencin ellerinde ve kollarında ağır yanıklar olduğu bildirildi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

MEDAŞ'TAN AÇIKLAMA

Medaş ise fotoğraflarla, olaya ilişkin iddiaları yalanladı.Üzerinde uyarı levhası ve zincir bulunan trafo binasına kilidinin kırılarak girildiğini belirten MEDAŞ yetkilileri, yaralanan kişinin içeride gezdiğini ve trafoya temas ettiğini bu nedenle akıma kapıldığını bildirdi.MEDAŞ ayrıca söz konusu binada ıslak zemin bulunmadığını da açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.